2777
2789
عنوان

#جاری بازی# یه صفت (عنوان) برای جاری هاتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا بعد ۲۰ روز خودشا نشون داد اومد اینقد از مادرشوهر و خواهرشوهرام بد گفت گفت پشت سرت این حرفا ...

خوبه تو رفتی گفتی..

من هرچی گفت نرفتم بهشون بگم..

معلوم نیس جای منم چیا گفته ب اونا

ک همیشه با من تو قیافن 

😧

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

خوبه تو رفتی گفتی.. من هرچی گفت نرفتم بهشون بگم.. معلوم نیس جای منم چیا گفته ب اونا ک همیشه با من ...

اولش نگفتم بعدش دیدم مادرشوهرم و خواهرشوهرم ادم‌های خوبی هستین فهمیدم که دروغ گفته راجبشون ازشون پرسیدم‌مطمین شدم‌الان دیگه حناش واسم رنگی نداره دیگه باهاش حرف نمیزنم‌ هرچی از مادرشوهرم میگه طرفش رو میگیرم زورش میاد دیگه هیچی نمیگه 

رفیق

اینکه جاری ندارمم تو این صفت بی داد میکنه😂😂

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎

جاری ندارم مجردم ولی این صفاتی که میگم برای زنداداش و جاریه      

دورو   خودشیرین   خودپسند   متکبر   نمک نشناس     خل و چل   فضول   زشت    بداخلاق   خبرچین     غیبت کن   حسود   بی لیاقت    از خودراضی     خودشیفته 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔

آخر هفته برا اولین بار میبینمش... 

داریم میریم نامزدی

تا ببینم صفتش چیه... 

فقط میخام از اولش باهاش خوب باشم ک نخوام هی بیام بگم جاریم اینجور جاریم اونجور

البته بستگی ب طرف مقابلم دذرم

# نه ب کودک همسری😡🤬😤😱من ی دختر 20 ساله ام ک تو 15 سالگی بچگی کردم، عاشق شدم و در آخر ازدواج کردم.... من حتی ی لحظه هم فکر نکردم.... اصلا نمیدونستم ازدواج چیه.... پس دختر ک 13 سالشه یا 10 سالشه یا همون 15 چ میفهمه ازدواج چیه.... لطفا. لطفا نکنید..... صرفا برا اینکه خودم اینو تجربه کردم نمیگم.... من دیدم زیاد دیدم ک هم سنام پشیمون شدن.... با اختلاف اینکه اونا خانوده هاشون خواستن و من خودم و حالا هر ناراحتی باشه روم نمیشه ب کسی بگم چون همه ی اطرافیانم بخاطر سنم مخالف صددرصد بودن.... اگه این امضا حتی روی یک نفر تاثیر بزاره.    از ته دلم شاد میشم🙃دخترا خوش بگذرونید... عشق کنید با دوستاتون وقت بگذرونید و با هدف پیش برید.... عاشق همه ی دخترام و خوشحالم ک یک دختر قویم ک دست از آرزوهاش نمیکشه💪