سلام خانما من هر وقت با همسرم حرفم میشد وقهر میکزدم پدرشوهرم جلوی همه میگفت هر وقت پول خواستی بیا به خودم بگو به شوهرت نگو تادعواتون نشه منم هیچ وقت روم نمیشد وهر وقت لنگ میموندم از خانواده خودم میگرفتم که اینبازپرو رو انداختم به مادرشوهرم گفتم کاش نمیگفتمراولش گفت باشه به شوهرم میگم ۲۰۰ ت بده آخه با ۲۰۰ چی میدن ؟؟ بعد دگ دیدم اونم ندادن به نظرتون چوار کنم چطور نشون بدم بدم میاد ازشون هم دروغگو هم گدان متنفرم ازشون به همسرم چطور بگم اون بهم گفت بهشون نگوبرا پول میترسم اونم دعوام کنه سر هر چیز دعوا داره که
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سر پول با شوهرت دعوا میکنی بعد الان شوهرت برات نقشه میچینه که چی بگی ؟؟؟ برو خودت سر کار یا توقعت ...
چطور به جاریم میده هرروقت پول خواسته یهش دادن حتی یدن کارت به کارت میکردن هر ماه واسش خونشون لابدرنمین تره مم قیافخ گرفتنم بلد نیستم متاسفاته بااونام توی ساحتمومم بهم یاد بدید چطور رفتار کنم چطور سر سنگین باشم
ولی ی تیکه باید بندازم بگم دروغو همه بلدن بگن قربون دل بابامامانم بشم دریاست
روزگاری منم دستم خالی بود مادر شوهرم بهمون کمک کرد اما کاشکی نمیکرد ابرومونو همه جا برد دیگه همه فکر کردن ما گرسنه موندیم،بیست وچهاری میکوبید توسرم ،اما روزگار برگشت الان خار شده من باید بهش قرض بدم مثل چی میخواد دق کنه...
روزگاری منم دستم خالی بود مادر شوهرم بهمون کمک کرد اما کاشکی نمیکرد ابرومونو همه جا برد دیگه همه فکر ...
انشالله ایناهم بیافتن زمین از بالا دلشون اندازخ گنجشکه خودشونم نمیخورن چه برسه به ما بدن فقط دلم میخواد ازینجا برم حداقل جلو چشمم نباشن شوهرم اصلا درکم نمیکنه میدونه متنفرم ها
انشالله ایناهم بیافتن زمین از بالا دلشون اندازخ گنجشکه خودشونم نمیخورن چه برسه به ما بدن فقط دلم میخ ...
درکت میکنم،ببین منم فکر نمیکردم یکروزی از دستشون خلاص بشم،فکر نمیکردم شوهرم درامدش بره بالا خونه بخریم،یا اصلا شوهرم حق به اونا نده،اما الان ارامش دارم،بسپار دست خدا،سختیا میرن همه