2777
2789
عنوان

برنامه ریزی یا در لحظه زندگی کردن...

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 27 پست
من از این سایت دارم میرم التماس دعا خداحافظ

وای آدم لحظه خداحافظی دلش میگیره واحساس خلا  وتنهایی میکنه باشه عزیزم برات آرزوی بهترینها را از خداوند منان دارم❤

خداااااااااا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای آدم لحظه خداحافظی دلش میگیره واحساس خلا  وتنهایی میکنه باشه عزیزم برات آرزوی بهترینها را از ...

اره خودمم بغض کردم حس ههمیشه خداحافظی سخته

اسمم ریحانه ست .🌺در کوی ما شکسته دلی میخرند و بس🙂رضی به رضائک 💚

عیب نداره آدمها همیشه همو اذیت میکنند وآخر سر تنها میشی ولی این ذکر ویاد خداست که به آدم آرامش  میده خداوند رو جانشین تمام نداشته هات بکن.

خداااااااااا  

عیب نداره آدمها همیشه همو اذیت میکنند وآخر سر تنها میشی ولی این ذکر ویاد خداست که به آدم آرامش  میده خداوند رو جانشین تمام نداشته هات بکن.

خداااااااااا  

عیب نداره آدمها همیشه همو اذیت میکنند وآخر سر تنها میشی ولی این ذکر ویاد خداست که به آدم آرامش   ...

مرسی عزیزم ان شاءالله خوبخت بشین ممنونم این مدت هوامو داشتین ممنونم با حرفای قشنگتون ارومم میکردین براتون دعا میکنم 

مرسی عزیزم ان شاءالله خوبخت بشین ممنونم این مدت هوامو داشتین ممنونم با حرفای قشنگتون ارومم میکردین ب ...

باشه عزیزم برات سر نماز دعا میکنم ایندفعه حکمت خدا با آرزوی دلت یکی باشه یعنی تا آخر عمرت دیگه هیچوقت نمیایی نی نی سایت یا موقتی مثل من؟

خداااااااااا  

باشه عزیزم برات سر نماز دعا میکنم ایندفعه حکمت خدا با آرزوی دلت یکی باشه یعنی تا آخر عمرت دیگه هیچوق ...

خیلی ممنونم عزیزم نمیدونم عزیزم ولی احتمالا دیگه هیچ وقت نیام

خیلی ممنونم عزیزم نمیدونم عزیزم ولی احتمالا دیگه هیچ وقت نیام

باشه  عزیزم ولی ان شالله یه روزی بیاد بیایی نی نی سایت خبرای خوش بگذاری وخبر عروسیت رو بگذاری برات بهترینها رو ازخداوند خواستارم خداحافظ❤

خداااااااااا  

باشه  عزیزم ولی ان شالله یه روزی بیاد بیایی نی نی سایت خبرای خوش بگذاری وخبر عروسیت رو بگذاری ب ...

ممنونم عزیزم ان شاءالله بهترینا براتون اتفاق بیوفته🌺❤خداحافظ