2777
2789
عنوان

نگران‌ زندگیمم

408 بازدید | 36 پست

من ی ماهه ازدواج کردم، ی سری مورد هست، باعث بحث میشه بین منو شوهرم، واقعا نگرانم کرده، مثلا خیلی راحت اومده میگه دیروز زنگ زدم به دختری که سالها پیش همکلاسیم بوده باهاش شوخی کردم و بهش تبریک تولد گفتم یا میگه من فلان عطر رو برا دختری تو دانشگاهمون قبلا خریدم تو هم فقط اون عطر رو مصرف کن، بعد بفهمه من ناراحت میشم از این حرفا عصبی میشه، واقعا کلافه شدم، امروزم باقهر رفت سرکار

ی ذره سیاست ندارها هرچی ب دهنش رسید میگه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقده داده مریضه میخاد حرصت بده 

برعکس جوابشو نده برو یک عطر دیگه بگیر بزن به خانوادت هم حتما بگو این حرفاشو

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 
واقعا کلافه شدم، اگر ناراحت بشم عصبی میشه، واقعا موندم

رگ خوابت اومده دستش 

ناراحت نشو فقط در عمل به ر۴تاراش واکنش بده 

پی دی اف کتاب زنان زیرکو بگیر بخون 

اصلاا حاضری با آدمی که دوس دخار داشته زندگی کنی ؟

فقط اصلاااا بچه دار نشو که مث من دیگه راه برگشت نیست باید بسوزی دودشی بری هوا

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 

یه عطر دیگه بگیر استفاده کن

گفت چرا اون که گفتی نزدی بگو اخه اینو یه پسری بهم هدیه داده بود مجردی که من دوست دارم اینو استفاده کنم‌

ببین مثل خودش باشی خوبه؟ ایتطوری حالشو بگیر بی خاصیت رو