2777
2789

من وشوهرم دخترعموپسرعموییم وعاشق هم بودیم والان ۲ماهه ازدواج کردیم خانواده ی شوهرم همگی خوب وعالین حتی بقیه ی خاله هاش امایه خاله داره خیلی دخالت میکنه توهمه چیز ویه دختر داره که ازمامانه بدتره همش میخوادتیکه بندازه وچرت وپرت الکی بگه نمیدونم دیگه چیکارکنم حتی یبارم توی یکی ازتایپاکم گفته بودم ،امشبم خونشون دعوت کردن همه وبعداخرسر خیلی خواهش کردن که بمونیم اونجا البته به من چیزی نمیگفتن همش روبه شوهرم میگفتن انگارمن وجودندارم بعدشم مافرداصبح بایدبرفتیم جایی شوهرم گفت نه شرمنده ان شاءالله یه شب دیگه فردا کارداریم دخترخاله شوهرم بازجلوهمه برگشت روبه من گفت پسرخالم اینجوری نبود توجمع هاوهمه جامیومد ومیموندوشرکت میکرد ازوقتی باتوازدواج کرده انگار ازهمه چیز منع شده واخلاقش وعوض کردی😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام خونسرد جوابشون و با لبخند بده ببین چجوری خودشونو جمع میکنن.بگو بله متاهلی همینه خصوصا که با عشق همراهه و حوصله مزاحم نداریم🙃

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

بعد تو هیچی نگفتی😐من بودم میگفتم مجبور بوده شرکت کنه الان منو داره مجبور نیس شمارو تحمل کنه

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏

باید میگفتی عزیزم شما ازدواج کردی متوجه میشی 

زندگی متاهلی با مجردی قابل قیاس نیست حواست رو جمع کن چیو با چی مقایسه میکنی

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

خونشون نرید ، دعوت کردن بهانه بیارید ، یا دیر برید زود بلند شید

ولی همون نرید بهتره

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

مگه مجبوری رفتو امد بکنی با خاله شوهرت؟؟؟؟

من که خاله ها شوهرمو سالی یبارم نمیبینم در صورتی که مادرشوهرم رفتو امد داره باهاشون ما نه!!

لزومی نمیبینم برم و بیام با خاله شوهر!!!!!!

همشون همینن ی مدل بی ذات بازی در میارن من خود شوهرم فهمید اخلاقا بدشونو البته تیکه نمینداختن بندگان خدا اما تفاوت فرهنگی و فکری با ما داشتن کلا شوهرم ازشون بدشون اومد

تو چی گفتی

گفتم ن عزیزم همچین چیزی نیست ولی زندگی متاهلی هم یه شرایط دیگه ای داره که بامجردی فرق داره

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
باید میگفتی بس که من خوبم و عاشقمه دل نمیکنه ازم جدا شه فقط میخواد وقتشو با من باشه😂

این وبگفتم همون لحظه مو توسرم نمیزاشت ازشوهرم خوشش میاد😂😂😂😂😂😂

توام خونسرد جوابشون و با لبخند بده ببین چجوری خودشونو جمع میکنن.بگو بله متاهلی همینه خصوصا که با عشق ...

اره واقعا اتفاقا منم گفتم نه گلم اینطورنیست امازندگی متاهلی شرایطش بامجردی دیگه فرق داره

بعد تو هیچی نگفتی😐من بودم میگفتم مجبور بوده شرکت کنه الان منو داره مجبور نیس شمارو تحمل کنه

گفتم منم که نه اینطورنیست گلم ولی زندگی متاهلی شرایطش بامجردی فرق داره

باید میگفتی عزیزم شما ازدواج کردی متوجه میشی  زندگی متاهلی با مجردی قابل قیاس نیست حواست رو جم ...

اره واقعا اتفاقا دراومدم بهش گفتم که نه اینطوری نیست امازندگی متاهلی بامجردی شرایطشون فرق داره