2777
2789
عنوان

بارداری

136 بازدید | 23 پست

سلام خانما

من موعدم سوم بوده

بعد پریود نشدم

هیچ علایم پری ندارم مث درد رحم بجز کمردرد و درد سینه و ترشح و دو روزه تهوع دارم

الان ۴روز از موعدم گذشته

امکان داره باردار باشم

پریودامم منظم بوده حتی دوروزم جلو میزدم.     

نظرتون چیه

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
خب بیبی بزن

فردا

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز بی بی چک بزن احتمالا بارداری

سلام گلم فردا حتما میزنم

منم قبل موعدم ترشح زیاد داشتم و سینه درد و اینکه سینه هام سنگین شده بود

من دلدرد داشتم قبلا و اینکه جلو میزدم همشباردار بودی؟!

ان شاءالله که بارداری

ان شاءالله

ان شاءالله

بی بی چک‌ زدی منو تگ کن

واسه منم دعا کن

من ۱۰ روز از موعدم‌‌ گذشته ۵ روز پیش بی بی چک زدم منفی شد

ولی کمر درد و دل درد دارم این ماه عکس رنگی رحم انداختم 

همش ترشح دارم خیلی میترسم ک پریود بشم

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
من دلدرد داشتم قبلا و اینکه جلو میزدم همشباردار بودی؟!

اره فک نمیکردم باردارباشم حتی پد گزاشتم ولی هیچوقت انقد ترشح نداشتم سینه هامم سنگین شده بودن فردای موعدم بیبی زدم دو خط پررنگ شد زودی

بی بی چک‌ زدی منو تگ کن واسه منم دعا کن من ۱۰ روز از موعدم‌‌ گذشته ۵ روز پیش بی بی چک زدم منفی شد ...

حتما عزیزم چشم

ازمایش ندادی چرامن ماه قبل و کلا دم‌پری دلدرد میشدم این ماه هیییچ خبری نیس

اره فک نمیکردم باردارباشم حتی پد گزاشتم ولی هیچوقت انقد ترشح نداشتم سینه هامم سنگین شده بودن فردای م ...

منم ترشح دارم هی میگم اومد ولی ن دلدرد دارم ک بگم شدم نه چیزی 

دقیقااا سینه هام سنگین شدن عین سنگ شدنمنم فردا صبح بیبی میزنم دعام کن

منم صبح میخوام بیبی بزنم 

دیروز زدم ی هاله خیلی خیلی محو انداخت  شش روز قبل پری هستم 

برا منم دعا کنید 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

منم صبح میخوام بیبی بزنم  دیروز زدم ی هاله خیلی خیلی محو انداخت  شش روز قبل پری هستم  ...

ان شاءالله که خیره من فردا روز پنجممه 

چشممم تو هم دعام کن