2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 23 پست
انشالله ک بارداری عزیزم خبرشو بده حتماچند ماهه اقدامی؟

چشم گلم یکساله اقدامم 

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما عزیزم چشم ازمایش ندادی چرامن ماه قبل و کلا دم‌پری دلدرد میشدم این ماه هیییچ خبری نیس

نه فعلا آزمایش ندادم

انقدر قرص و آمپول مصرف کردم‌

خواهشا همتون برا من دعا کنید منم واسه همه دعا میکنم

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
نه فعلا آزمایش ندادم انقدر قرص و آمپول مصرف کردم‌ خواهشا همتون برا من دعا کنید منم واسه همه دعا می ...

برو ازمایش دختررر چشم حتمااا

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

به نظرم حتما برو دکتر زنان چون دقیقا منم همین علائم هارو داشتم تو همین سایت با خانم دکتری به نام محبوبه ماموریان اشنا شدم بی نهایت کمکم کرد معلوم شد که حامله ام و اینکه بهترین دکتر زنانی بود که باهاشون آشنا شدم خواستی شمارشو بهت می دم عزیزم یه سر حتما پیشش برو اگرم باردار بودی هم بهترین دکتر زنانه

به نظرم حتما برو دکتر زنان چون دقیقا منم همین علائم هارو داشتم تو همین سایت با خانم دکتری به نام محب ...

بده شمارشو عزیزم ممنونت میشم

سلام گلم اینم شمارش02140226458

دست گلت درد نکنه😍😍😍