2777
2789

بیاید عجیب ترین درخواست های همسایتون رو بگید 

یکی میگفت که درمونو زد وارد خونمون شد رفت در فریزر باز کرد چند بسته مرغ و گوشت برداشت گفت خدارو خوش نمیاد یخچالتون پر گوشت باشه برای ما نه 

یکی دیگه میگفت که من و شوهرم دوتامون ماشین داریم ولی من بیشتر با  ماشین شوهرم میرم و میام بعد همسایمون گفته که نمیشه که پسره من با اتوبوس و اینا بره دانشگاه اگه میشه ماشینتو بده زیر پاش باشه 

یکی دیگه میگفت اگه میشه هر ماه یک میلیون از حقوقت رو بهم بده خیلی نیاز دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک🙄

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

این تاپیک قطعا در صدر جدول عجیب ترین تاپیک های نی نی سایت قرار میگیره😬🍂🍂🍂

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓