2777
2789
عنوان

عجیب ترین درخواست های همسایتون 😑😕

| مشاهده متن کامل بحث + 3678 بازدید | 79 پست

ميگفت من دانشجوام

بجايي ك بچمو بذارم مهد بذارم خونه تو

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂چرا ؟

خیلی عجیب بودن😅

هنوز هنگم😂

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓

یکی از همسایه هامون همزنمون قبل رمضون برد چن دفعه رفتم گفت لازمش دارم اخرش به زور دوسه روز پیش گرفتم ازش تازه ناراحتم شد،😏

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

بزنم به تخته رابطه من و همسایمون خوبه...یه بار پیام داد گفت من بیرونم عابربانک نزدیکم نیست، پسرم پول لازم داره ،داری 20 تومن بهش بدی ، گفتم آره چرا که نه. یا مثلا گوشیم سوخته بود ، من با دوتا بچه اینجا تنها بودم ، خودش گوشیمو برد واسم درست کرد‌‌‌ ..دسته جاروبرقیم شکسته نمیتونستم خونه جارو بکشم ، بهش گفتم جارو برقیتو ده دقیقه قرض میدی بهم ، با مهربونی گفت چشمممم ، زود بردم بهش دادم، گفت چه عجله‌ای بود ، گفتم بچه‌ها میخواستن باهاش بازی کنن خرابش میکردن ، خیلی غلیظ گفت فدااای سرشووون😅😍😃 درکل چشم نزنم خیلی خوبیم باهم😚

🖤

بچش مريض بود ميگفت زنگ زدم شوهرم از سر كار نمياد ميگه خودت ببر

تو باهام بيا

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

همینجا یه خانومی میگفت همسایش قورمه سبزی پخته رفته گفته واسم بیار وقتی پخت خیلی بو داره 

حالا درسته حامله بوده 

ولی خب اگه هوس قورمه سبزی کردی میتونی خودت بپزی یا بری رستوران 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍

وا مگه میشه این درخواستاااا اگرم راسته هر سه تاش درخواست یه نفره😅

ما همسایمون بنایی دارن از صب تا شب از صدا که اذیت میشیم هیچی ببین صدا ب صدا نمیرسه تو خونه داد میزنیم بعد تو حیاطم نمیشه رفت چون سر پشت بومم کار دارن بعد پیکورشون که روشنه تلویزیون نمیتونیم روشن کنیم چون خش داره انکار اصلا معلوم نیس بعدشم میسوزه یه وقت همه اینا به کنار باید کل یخای یخچالمونم بریزیم تو کلمنشونو بشوریمو و نصف وسایلشونم گوشه حیاط ما گلاشونم تو گلخونمون ولی ما مهربونیم اصلا اشکالی نداره منو داداشم غر غر میکنیم مامانو بابام میگن طوری نی.

درخواست عجیب پیدانکردم وضعیت الانمونو گفتم(ببخشید طولانی شد😂)

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

وای اصلا نمیشه بچه ی یه ادم دیگه رو بیشتر از 1 الی دو ساعت تحمل کرد 

خخخ چرا نميشه؟؟

من ك قبول نكردم و نميكنم

بزنم به تخته رابطه من و همسایمون خوبه...یه بار پیام داد گفت من بیرونم عابربانک نزدیکم نیست، پسرم پول ...

خوش به حالتون

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
همینجا یه خانومی میگفت همسایش قورمه سبزی پخته رفته گفته واسم بیار وقتی پخت خیلی بو داره  حا ...

من همسايم تو راهرو ديدم گفت حليم پختي

گفتم نه

گفت پس چي داري افطار

بعد باز گفتي حليم پختي 

من حاملم هوس كردم

حليم پختي؟؟؟

بخدا نپخته بودما ولي چقدر پرو