2777
2789
عنوان

میخوام مرخصی بگیرم

28 بازدید | 5 پست

سلام 

مامان من زن متدینی هست و خیلی دوست داره بره مشهد قبلا که خاله ام هنوز فوت نشده بود همیشه دوتایی باهم میرفتن. خاله ام الان دو سه سالی هست فوت کردن و کس دیگه ای هم نیست که با اعتقاداتش جور باشه یا اگرم هست شاغل هست و نمیتونه باهاش بره مشهد. من دو سال پیش ی تعطیلی ای بود باهاش رفتم که کلی ذوق کرد. امسال هم دیدم داره دور از جونش پرپر میزنه اما هیچ کسیو پیدا نمیکنه از طرفی هم ما بچه ها نمیذاریم تنها بره به ناچار ی تور دو شبه گرفتم که باهم بریم اما هر کاری کردم نشد آخر هفته باشه مجبور شدم برای اول هفته دیگه بگیرم. الان میخوام به مدیرم بگم میخوام 3 روز اول رو برم مرخصی اما هنوز جرات نکردم. نمیدونم راستشو بگم بهش بهتره یا مثلا ی بهانه دیگه بیارم.

چرا جرات نکردی؟

مرخصی گرفتن حقته 

برای حق طبیعیت اعتماد به نفس داشته باش 

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه مدیر من اصلا از این اعتقادات نداره و من فکر میکنم اگر بهش دلیل واقعی مرخصی رو بگم ممکنه مخالفت ک ...

خب نداشته باشه مگر ادم تک رویی باشه

هرکسی اعتقاداتی داره 

اگه فکر میکنی ایجاد تنش میشه نگو بگو به یه سفر میرم نگو کجا

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

گفتم مادرم کاری براش پیش اومده که باید همراهش باشم موافقت کرد خداروشکر

خب خدارو‌شکر