2777
2789
ینی چی تغیر کرد 

مامایی میخواستم کنکور تجربی دادم نشد دوباره انسانی دادم فقط تهران میخواستم سودای دورشدن و تجربع شهر دیگه باعث شد عمرم تلف شه اخرشم شهر خودم درس میخونم اینقدر راضیم کاش همون اول

حالا درس خوندن به کنار به پارسال فک مبکنم که چقد قول دادم خوب بخونم ولی نتبجش شد این دیوونه میشم😔

منم خیلی قول داده بودم

بیشتر از یه سال با افسردگی گذشت

تازگیا دارم خوب میشم

بنظرم مثل من قبل اینکه کنکور ۱۴۰۰ رو بدی مشاور بگیر برا سال بعد

تا اگه یکمم احتمال داره نظرت برا پشت موندن عوض شه اینجوری نشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌ هیچ حرفی بهشون  نمیزنم  ببینید بچه ها من یه قومی دارم دختر  تست هوش  داد ه ...

من رشتمو عوض کردم همه چی برام تازگی داشت متاسفانه نتونستم خوب پیش برم از استرسم خوابم نبرد گفتم ببینم چندنفر مثل منن

منم خیلی قول داده بودم بیشتر از یه سال با افسردگی گذشت تازگیا دارم خوب میشم بنظرم مثل من قبل اینک ...

نمیدونم اصلا چیکار کنم

یبا میگم انتخاب رشته میکنم محروم میشم درخواست رفع محرومیت میکنم البته موافقت نمیشه شاید

یبار.میگم توانتخاب رشته رشته های بالا بزنم هیچی قبول نشم مامان بابام بزارن پشت بمونم

از حرف مردمم میترسم نمیخوام پشت سرم بد بگن به حدکافی گفتن

از خودمم اطمینان ندارم که اگه پشت موندم واقعا مبخونم یانه

ازونور عشقم منتظر بود من قبول شم.برم.پیشش شرمنده میشم😔😔

رتبه پارسالت چند شد البته اگه دوست داری بگو

۵۸۰۰منطقه ۳😕❤

زندگیه دیگه ....هیچ چیش پایدار نیست ...ب قول شاملو ک میگه:کوره ها سرد شدن...سبزه ها زرد شدن...خنده ها درد شدن..🖤🖤🖤
نمیدونم اصلا چیکار کنم یبا میگم انتخاب رشته میکنم محروم میشم درخواست رفع محرومیت میکنم البته موافقت ...

خب پیش ی روانشناس برو

ی ازمونایی میگیرن ک مشخص میکنه واقعا چی میخای

اگ نامزدین با نامزدت مشورت کن موافقت اونم مهمه تو زندگیتون

منم ۴ ساله پشت کنکور و نخوندم سال دیگه رتبه ۳ یا ۴ هزار میخام اول اولویتم فرهنگیانه ک اگه خدایی نکرده ب مشکل خوردم ی رشته خوب دیگه قبول شم

میشه یه صلوات بفرستین واسه براورده شدن خواسته هام🌹🌹🌹