2777
2789
تجربیم احساس میکنم امسال ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ بشم ولی فقط دندون میخام واییی چرا مامانم مغزمو خوردهههه ه ...

چقد عالی  من خیلی نگرانم که بازم نتونم بخونم ینی میخونما پیوستگی ندارم ولی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمام حس میکنین جوونیتون داره ب فنا میره و تو زندگیتون هیچ غلطی نکردین🙁🙁🙁🙁🙁

زندگیه دیگه ....هیچ چیش پایدار نیست ...ب قول شاملو ک میگه:کوره ها سرد شدن...سبزه ها زرد شدن...خنده ها درد شدن..🖤🖤🖤
اره اره😔😔حس میکنم همه فک میکنن خنگم

من مطمئنم ک همه فک میکنن خنگم جلومم غیر مستقیمو مستقیم میگن🙁🙁🙁😔

زندگیه دیگه ....هیچ چیش پایدار نیست ...ب قول شاملو ک میگه:کوره ها سرد شدن...سبزه ها زرد شدن...خنده ها درد شدن..🖤🖤🖤
ی مشاور سخت گیر واس خودت بگیر من امسال بدون مشاور و ازمون پیش رفتم گند زدم ب همه چی

حالا درس خوندن به کنار به پارسال فک مبکنم که چقد قول دادم خوب بخونم ولی نتبجش شد این دیوونه میشم😔

کاش هیچوقت پشت کنکور نمیموندم چون هدفام تغییر کرد ولی خب حکمتی داشته حتما

ینی چی تغیر کرد 

من‌ هیچ حرفی بهشون  نمیزنم 

ببینید بچه ها من یه قومی دارم دختر 

تست هوش  داد همه تعجب کردن  

اینقدر باهوش بوده که حد نداره 

ولی چند سال پشت کنکور بوده و قبول نشده 

همه تعجب کردن نفر اول پذیرش مدرسه تیزهوشان بوده 

پس اگر استرس داشته باشید هیچی نمیشی 

اصلا استرس نداشته باشید

ببخشید شما خیلی تست میزنی یا کیج خریدی

من الان بیشتر درسارو بلدم برا سال بعد تست برام کافیه

ولی اگه شما سال اولتونه با استاداتون یا پکیجای اموزشی پیش برین بعلاوه تست