2777
2789
عنوان

اعمال قبل خواب یادتون نره 💝

715 بازدید | 10 پست

💧اول اینکه قبل از خواب #وضو بگیریم 👈 ثواب شب زنده داری👉

🌼 تلاوت آیه الکرسی

🌷تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها هم قبل خواب بسیار سفارش شده :

34 بار الله اکبر،

33 بار الحمدلله،

33 بار سبحان الله🌷

☀️ چهار توصیه پیامبرخدا (ص) برای قبل خواب رو رعایت کنیم☺️❤️

☀️1⃣ ﺧﺘﻢ کردن قرآن با خواندن سه بار سوره توحید.

☀️2⃣ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺷﻔﯿﻊ ﺧﻮﺩ ﮔﺮدانیم: 

ﺍَﻟﻠّﻬُﻢَّ ﺻَﻞِّ ﻋَﻠَﻲ ﻣُﺤَﻤَّﺪٍ ﻭَﺍﻝِ ﻣُﺤَﻤَّﺪٍوِّ ﻋَﻠَﻲ جمیع ﺍﻻ‌َﻧْﺒِﻴﺎﺀِ ﻭَﺍﻟﻤُﺮْﺳَﻠﻴﻦ.َ 

☀️3⃣ ﻣﺆﻣﻨﯿﻦ ﻭ ﻣﺆﻣﻨﺎﺕ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﺭﺍﺿﯽ ﻭ ﺧﺸﻨﻮﺩ ﺳﺎﺯیم :

ُ ﺍَﻟﻠّﻬُﻢَّ ﺍﻏْﻔِﺮْ ﻟِﻠْﻤُﺆْﻣِﻨﻴﻦَ ﻭَﺍﻟْﻤُﺆْﻣِﻨﺎﺕِ. 

☀️4⃣ ﺣﺞ ﻭﺍﺟﺐ ﻭ ﻋﻤﺮﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎ ﺁﻭﺭیم:

ﺳُﺒْﺤﺎﻥَ ﺍﻟﻠّﻪِ ﻭَ ﺍﻟْﺤَﻤْﺪُ ﻟِﻠّﻪِ ﻭَ ﻻ‌ﺍِﻟﻪَﺍِﻻ‌َّ ﺍﻟﻠّﻪُ ﻭَ ﺍﻟﻠّﻪُ ﺍَﻛْﺒَﺮُ. 

🌸☘تلاوت چهارقل 

💐اینم آیه آخر سوره مبارکه کهف جهت بیدار شدن برای نماز شب و نماز صبح💐

🔷 قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِثْلُكُمْ يُوحَىٰ إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَٰهُكُمْ إِلَٰهٌ وَاحِدٌ ۖ فَمَنْ كَانَ يَرْجُو لِقَاءَ رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلًا صَالِحًا وَلَا يُشْرِكْ بِعِبَادَةِ رَبِّهِ أَحَدًا  

آیه ۱۱۰ سوره مبارکه کهف

☀️5⃣ سوره ى تكاثر به سفارش امام صادق (ع)، هرکس سوره تکاثر را قبل هنگام خوابیدن بخواند از عذاب قبر در امان باشد

☀️6⃣ هر كس هنگام خوابیدن سه مرتبه بگوید: 

🍂یَفْعَلُ اللهُ ما یَشاءُ بِقُدْرَتِهِ، وَ یَحْكُمُ ما یُریدُ بِعِزَّتِهِ🍂

او همانند كسى است كه هزار ركعت نماز خوانده است. 

☀️7⃣ پیامبر اکرم(ص) می فرمایند: هر کس آیه «شهداللّه» ر در وقت خواب بخواند، خداوند هفتاد هزار فرشته به واسطه آن خلق می کند که تا روز قیامت برای او طلب آمرزش کنند

{آل عمران آیه «۱۸»}

🔷شَهِدَ اللَّهُ أَنَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ وَالْمَلَائِكَةُ وَأُولُو الْعِلْمِ قَائِمًا بِالْقِسْطِ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ🔷

#اعمال_قبل_خواب😴

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

حال هیچکدوم ندارم محتاجم به دعا 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

اگر موردی نداره خوش قلب جانم یک مورد هم من اضافه کنم و اونم اینکه حتما از خدای بزرگ و متعال به خاطر همه نعمت های زیباش تشکر کنید سپاسگزاری کنید تمام اتفاق های مثبت طول روزتون رو به خاطر بیارید و از صمیم قلب بابتش شکرگزار باشید اونوقت معجزه هارو در زندگیتون تماشا کنید❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حال هیچکدوم ندارم محتاجم به دعا 

براتون حمد خوندم ان شاء الله حال دلتون خوب میشه 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

اگر موردی نداره خوش قلب جانم یک مورد هم من اضافه کنم و اونم اینکه حتما از خدای بزرگ و متعال به خاطر ...

خیلیم عالی ممنونم عزیز جان 

التماس دعاحاله دلم خوب نیست

براتون حمد خوندم ان شاء الله حال دلتون خوب میشه 

محتاجم به دعاتون دعا کنید فردا اون اتفاقی که میخوام بیفته

براتون حمد خوندم ان شاء الله هرچی خیره همون شه