عزیزان در حد4ملیون حافظه و باتری نسبتا قوی میخوام دوربین هم خوب باشه بنظرتون کدوم یکی بهتره؟کسی شیائومی استفاده کرده طول عمر و کیفیتش مث سامسونگ هست من همش سامسونگ داشتم الان a21sبگیرم یا شیائومی الان پایین عکسشون رو میزارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
A21 خیلی ناراضي داره. تاچش مورد داره. صفحه نمایش ضعیف.
توو همین رنج قیمت هواوی y8 عالیه
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
به منم گفتن شیائومی بگیر ولی سامسونگرو به همه چی ترجیح میدم ،مال منم a21s و خیلی راضیم ،فقط حواست باشه حافظه ۱۲۸ گیگ رو بگیر من حواسم نبود ۶۴ گیگ گرفتم
قیمتش هم من ۵۸۰۰ خریدم الان شده زیر ۴ تومن 🙁😕🙁تف تو این شانس
🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱 کار خوب، کار درست نیست!!