2777
2789

عزیزان در حد4ملیون حافظه و باتری نسبتا  قوی میخوام دوربین هم خوب باشه بنظرتون کدوم یکی بهتره؟کسی شیائومی استفاده کرده طول عمر و کیفیتش مث سامسونگ هست من همش سامسونگ داشتم الان a21sبگیرم یا شیائومی الان پایین عکسشون رو میزارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

A21 خیلی ناراضي داره. تاچش مورد داره. صفحه نمایش ضعیف. 

توو همین رنج قیمت هواوی y8 عالیه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

به منم گفتن شیائومی بگیر ولی سامسونگ‌رو به همه چی ترجیح میدم ،مال منم a21s و خیلی راضیم ،فقط حواست باشه حافظه ۱۲۸ گیگ رو بگیر من حواسم نبود ۶۴ گیگ گرفتم 

قیمتش هم من ۵۸۰۰ خریدم الان شده زیر ۴ تومن 🙁😕🙁تف تو این شانس

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
به منم گفتن شیائومی بگیر ولی سامسونگ‌رو به همه چی ترجیح میدم ،مال منم a21s و خیلی راضیم ،فقط حواست ب ...

نمیخواد تف کنی شد 4ملیون😂😥رستی قیمت 128گیگش چنده مگ چند مدل داره فرق میکنه

نمیخواد تف کنی شد 4ملیون😂😥رستی قیمت 128گیگش چنده مگ چند مدل داره فرق میکنه

بازم ۱۸۰۰ ضرر کردم ☹😁تف تف 

راستش تفاوت قیمت شو نمیدونم ولی من اونموقع اصلا نمیدونستم که ۱۲۸ گیگ هم داره ،بعد از اینکه خریدم فهمیدم که دیگه دیر بود 😃☹

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
اره خیلی خوش دست هست فقط امدن شیائومی128گیگ قیمت a21s64گیگ کردن موندم کدوم بهتره

ددربین شیائومی پوکوm3از سامسونگ خیلی بهتره بنظرم اگه بچه کوچیک نداری که نگران نباشی گوشی زود بشکنه خراب بشه شیامی رو بگیر چون گوشی فوقالعاده عالی هست وقطعاتش پیدا نمیشه 

بازم ۱۸۰۰ ضرر کردم ☹😁تف تف  راستش تفاوت قیمت شو نمیدونم ولی من اونموقع اصلا نمیدونستم که ۱۲۸ ...

منم نمیدونستم تازه ازتون فهمیدم مرسی عزیزدلمم،،،فقط تفاوت قیمت چقد هست بین64/128اطلاع دارین گلم

منم نمیدونستم تازه ازتون فهمیدم مرسی عزیزدلمم،،،فقط تفاوت قیمت چقد هست بین64/128اطلاع دارین گلم

خواعش میکنم گلم کاش اونموقع هم کسی بود به من میگفت 💔😅😅

نمیدونم عزیزم تو گوگل سرچ کن احتمالا میاره 

خواعش میکنم گلم کاش اونموقع هم کسی بود به من میگفت 💔😅😅 نمیدونم عزیزم تو گوگل سرچ کن احتمالا میار ...

هنو نگرفتم عزیزم حرص نخور بابا گذشت حالا بشه بخرم نمیدونم چرا هر رور امروز فردا میکنم نمیشه😐