2777
2789
عنوان

فرزند مبتلا به سندروم داوون کمککککککککک😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=196539140]سندروم داون معمولا وقتی سن مادر بالاس پیش میاد[/QUOTE

ن ۲۹سالمه

خدایا شکرت برای فرزندانم خدایا از فرشته هات مثل چشمام مراقب میکنم عاشقتم یکتای من.
یه دختر ۹ ساله سالم دارم میترسم باز از این اتفاق خدا به سر هیچ مادری نیاره کوچولوم تکون میخورد نمیدو ...

نگران نباش قرار نیست که همش تکرار بشه ولی این دفعه حتی اگه سونو هم سالم بود حتما سلفری یا امینو بده

یه دختر ۹ ساله سالم دارم میترسم باز از این اتفاق خدا به سر هیچ مادری نیاره کوچولوم تکون میخورد نمیدو ...

عزیزم دیگه علم اینقدد پیشرفت کرده و ما باید زندگی خودمونو مدیون این پیشرفت بدونیم! حتما یه چیزی بوده که تو آمینو و سلفری نشون داده شده

فالله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین
این مسئله ژنتیکی هس حتی از چندین نسل قبل تر که شما ها ندیدیت میشه رسیده باشه یا حتی موارد دیگه بله ا ...

تحت نظر هستم عزیزم

خدایا شکرت برای فرزندانم خدایا از فرشته هات مثل چشمام مراقب میکنم عاشقتم یکتای من.
ازتون خواهش میکنم برام یدونه صلوات بغرستین فردا امتحان رانندگی رو قبول بشم

به نظرم این موضوع فقط بسته به تلاش و یادگیریتون داره 

هزار نفرم صلوات بفرستن اما شما خوب عمل نکنید فایده نداره

بله امكانش هست خواهرم هم فأميل نيستن بچه اول وسوم همين مشكل روداشت

وااای خدایا ازمایش هارو ندادن متوجه بشن

۱ به ۱۰

متاسفم عزیزم. ان شالله ک تکرار نمیشه. یعنی لزومی تداره ک تکرار شه

هفته چند بودی ک سقط کردی؟

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞