2777
2789
عنوان

فرزند مبتلا به سندروم داوون کمککککککککک😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 78 پست
منم برج ۱۲ پارسال پسرمو بخاطر سندروم داون سقط کردم 😔 من تازه ۲۶ سالم شده و با همسرم فامیل نیستیم و ...

الهی بگردم عزیزم خیلی سخته واقعا حق داری بچه ی منم پسر بود خیلی اذیت شدم داغون شدم😭😭شما کی متوجه شدی و کی سقط کردی؟

خدایا شکرت برای فرزندانم خدایا از فرشته هات مثل چشمام مراقب میکنم عاشقتم یکتای من.
منم برج ۱۲ پارسال پسرمو بخاطر سندروم داون سقط کردم 😔 من تازه ۲۶ سالم شده و با همسرم فامیل نیستیم و ...

نمیخوای اقدام کنید انشالله بعدی حتما سالمه قرار نیست یه مشکل چندین بار پیش بیاد به خدا توکل کنید یکی دیگه بیارین تا اروم بشین

خدایا شکرت برای فرزندانم خدایا از فرشته هات مثل چشمام مراقب میکنم عاشقتم یکتای من.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم عزیزم خیلی سخته واقعا حق داری بچه ی منم پسر بود خیلی اذیت شدم داغون شدم😭😭شما کی متوجه ش ...

خدانکنه عزیز جان 

همسرم میگه خدا خواسته اول زندگی اینجوری امتحانمون کنه ... باید صبور باشیم ... ولی یه مادر دلش همیشه دنبال بچشه ... حتی ما که برای چند دقیقه مادر شدیم 😔 ... من ان تی که رفتم عدد ان تی ۲/۱ بود 

دکترم بهم گفت نگران کننده نیست ولی اگه مشکل مالی ندارین آزمایش سلفری بدین خیالتون راحت شه 

نتیجه سلفری بد شد و بعد از اون هم آمینو که جوابش مثبت شد و در کمال ناباوری هفته ۱۹ سقط کردم  شاید تلخ ترین و سخت ترین لحظه های زندگیمو گذروندم که هیچوقت فراموشم نمیشن ولی زندگی ادامه داره و باید دووم بیاریم به این  دلخوشی که فرشته های کوچولومون  جاشون پیش خدا خوبه ...

این ماه اسباب کشی دارم احتمالا بعد اون  اقدام کنم 

تو رو خدا دعام کنین 

نه من نه شما نه هیچ مادر دیگه ای نمیتونه این لحظه ها رو دوباره تجربه کنه و  دووم بیاره 

خدا خودش هوای دل هامونو داشته باشه 

دعاتون میکنم عزیز جان 

الهی دامنتون به شادی سبز بشه و سبز بمونه 

خدانکنه عزیز جان  همسرم میگه خدا خواسته اول زندگی اینجوری امتحانمون کنه ... باید صبور باشیم .. ...

اخه عزیرررم بازم خداروشکر که سلفری و دادید اخه عددتون خیلی بالا نبوده،اشکالی نداره خواست خدا بوده نگران نباشید مطمعن باشید خدا فرزند سالم و صالح و نصیب ما و شما هم میکنه،ممنون عزیزرم انشالله به زودی باردار بشین الهی