2777
2789
عنوان

فرزند مبتلا به سندروم داوون کمککککککککک😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 78 پست
اسيدفوليک خورده بودي قبل بارداريت؟ نه خيلي کمه احتمالش مشکل دوباره تکراربشه

اره عزیزم ۳ ۴ ماه قبلش 

خدایا شکرت برای فرزندانم خدایا از فرشته هات مثل چشمام مراقب میکنم عاشقتم یکتای من.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دیگه علم اینقدد پیشرفت کرده و ما باید زندگی خودمونو مدیون این پیشرفت بدونیم! حتما یه چیزی بوده ...

همه همین و میگن راضیم به رصای خدا اون صلاحمو در این میدونست😔😔😔

خدایا شکرت برای فرزندانم خدایا از فرشته هات مثل چشمام مراقب میکنم عاشقتم یکتای من.
متاسفم عزیزم. ان شالله ک تکرار نمیشه. یعنی لزومی تداره ک تکرار شه هفته چند بودی ک سقط کردی؟

ممنونم عزیزم ۱۸ انشالله

دلم خیلی میگیره کاش هیچ مادری مریضی بچشو نبینه و با بچش امتحان نشه 

بزرگ ترین عداب زندگیمو کشیدم من که بچمو ندیدم ولی نفس میکشید تکون میخورد با دستای خودم کشتمش کاش به سرم نمیومد همچین اتفاقی نابودم کرد

بله امكانش هست خواهرم هم فأميل نيستن بچه اول وسوم همين مشكل روداشت

میشه بیایین و بگین چه طوری متوجه نشدن؟بچه ها به دنیا اومدن؟؟؟

میشه بیایین و بگین چه طوری متوجه نشدن؟بچه ها به دنیا اومدن؟؟؟

تو پنج ماهگي نشون داد بعد سقط كرد رفت مشاوره ژنتيك دومي سالم بود ولي سومي هم همين مشكل روداشت ديگه قيد بچه روزد همون يكي روبزرگ كرد

عزیزم خداروشکر یه بچه دیگه داری. خدا واست حفظش کنه انشالله اگه خیره دوباره باردار میشی و یه ن ...

ممنون عزیزم مرسی مهربون الهی امین

تو پنج ماهگي نشون داد بعد سقط كرد رفت مشاوره ژنتيك دومي سالم بود ولي سومي هم همين مشكل روداشت ديگه ق ...

ای بابا چه سخت ولی میگن امکان تکرارش خیللللللی کمه که