دوست دارم با کمترین امکانات و ساده ترین روش به شما یاد بدم چطور میشه مراقبه انجام داد.شک ندارم همه ما در عصر حاضر اغلب پرتنش و کم حوصله شدیم. یه جایی از خونه ترجیحا کم سر صدا انتخاب کنید اگر خیلی سر و صدا هست از هدفون استفاده کنید.از یک اهنگ ملایم مدیتیشن معمولا صدای طبیعت هست استفاده کنید میتونید پادکست کانال خواب عمیق گوش کنید که پر از موسیقی گوش نوازه.برای معنوی شدن فضا میتونید شمع روشن کنید یا ریسه های رنگ ابی 🥰حالا راحت دراز بکشید بدن کم کم شل و ریلکس کنید چشماتون ببندید به موسیقی گوش کنید اول تمرکزتون ببرید سمت انگشتای پا.یعنی انگار بقیه بدن در حال بی وزنی هست و فقط انگشتان پا حس میشه چندین دقیقه تمرکز کنید اگر احساس درد یا گرفتگی یا تنش داشتید آروم مثل بادکنکی که کم کم باد میشه شکمتون باد کنید( از دم یاتنفس بینی) سپس آروم این باد بادکنک خالی کنید یعنی شکم به حالت اولیه برگرده اولین روز ۵دقیقه انجام بدین و به بیست دقیقه برسونید😊از انگشت پا برسید به کل بدن
فوایدمراقبه
_برطرف شدن استرس درد گرفتی و ناراحتی های گوارشی
_تقویت سیستم تنفسی و گردش خون و قلب
_ و هزاران فوایددیگه که مطمینم با استمرارمراقبه خواهید فهمید🥰من به عنوان تجربه گر که فوایدش دریافت کردم اینجا هستم هر سوالی داشتین بپرسید💜