2777
2789
عنوان

کسایی که مو دارن بیان

147 بازدید | 17 پست

موهای شکم و کمرتونو میزنین؟

اگه میزنین با چی میزنین؟

چون حالت کرکی دارن لیزر و اپیلاسیون جواب نمیده 

لیزر که میگن جواب عکس میده

چیکار میکنید؟

چطوری موهای کمرتونو خودتون میزنید؟

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نمیزنم🤭🤭🤭🤭

کم مویید یا کلا چون کرکی ان نمیزنید؟

البته اگه خواستید جواب بدید

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
تاحالا کمرمو از پشت ندیدم بدونم موهاش چقده😂😂

😂😂میبینم کمه ولی سختمه دستم نمیرسه

کم مویید یا کلا چون کرکی ان نمیزنید؟ البته اگه خواستید جواب بدید

منم موهام زیاده میترسم از لیزر اینا فقط کرم موبر میزنم

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
پودر موبر

فایده نداره 

برای موی عادی هم جواب نمیده چه برسه به موی کرکی

😂😂میبینم کمه ولی سختمه دستم نمیرسه

ول کن باو سخت نگیر موی کرکی که اشکال نداره خودش نرم و خوابیدس دیگ

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 
منم موهام زیاده میترسم از لیزر اینا فقط کرم موبر میزنم

خیلی شرایطم بده چون به خیلی چیزا حسایت دارم

به کرم موبر حساسیت دارم بدنم مثل لبو قرمز میشه

ول کن باو سخت نگیر موی کرکی که اشکال نداره خودش نرم و خوابیدس دیگ

اره خب مثلا شکمم که میبینمش یه جوریه 

خوشم نمیاد

کم مو دیگه نمیزنم شوهرم میگه برو اپی  نمیرم😁😁😁

آره اگه موها خیلی کم باشه که با اپیلاسیون هم نمیره

خیلی شرایطم بده چون به خیلی چیزا حسایت دارم به کرم موبر حساسیت دارم بدنم مثل لبو قرمز میشه

منم دفعه اول اونجوری شدم ولی زیاد استفاده کردم دیگه الان بهترم اصلن حساسیتی بش ندارم

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!