2777
2789
عنوان

خانوما میشه لطفا بیاین

49 بازدید | 5 پست

دوستان شب بخیر

سوال دارم.من به شوهرم بعد از پنج ماه گفتم گوشیتو بده بگردم گفت یعنی چی بگردی تو بره خودت داستان سازی میکنی و گشتن خوب نیست و نداد کلا شوهرم خیلی توداره 

باید چیکار کنم؟طبیعیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست گفته گشتن کار خوبی نیست چه کاریه بعد ۵ ماه یهو به بنده خدا شوک وارد میکنی ذهن خودت رو هم الکی ...

نه عزیزم ما دو ساله باهمیم هرازگاهی خودم میگشتم یواشکی نگاه میکردم الان گفتم جلو خودت بده ببینم چندماه بود کاری به کارش نداشتم گفتم اگر چیزی باشه خدا رو میکنه ولی دیشب خواستم بگردم که نداد و کلا دعوا شد

عزیزم اگر اینو به خودت هم میگفت احساس بدی بهت دست میداد شما اگر واقعا هم دوست داری گوشی همسرتو ببینی باید تایمی که گوشیش دستته یا با گوشیش کاری داری یه چک بکنی اونم نه قایمکی البته 

عزیزم اگر اینو به خودت هم میگفت احساس بدی بهت دست میداد شما اگر واقعا هم دوست داری گوشی همسرتو ببینی ...

عزیزم به نظرتون اینکار مشکوک نیست که نداد بهم؟من گفتم شاید خواهر و مادرش یا دوستش یه حرفی زدن که نمیخواسته من بخونم اینجوری به خودم دیداری دادم ولی بازم نگرانم کس دیگه تو زندگیش باشه