2777
2789

فقط هر روز حمام ببرش موهاش با شامپو نرم کننده و شونه ریز یه عالمه شونه کن زیر دوش 

احترام گذاشتیم، فکر کردن نمی فهمیم...توجه کردیم، خیال کردن گدای محبتیم...وای به حال این مردم...نه محبت سرشان می شود نه توجه‌..کنار این مردم شاد نمی شوی..فقط تنهایی را بیشتر حس میکنی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو یه شامپو مخصوص از داروخونه بگیر  اون شامپو رو بزن  سرکه هم همینطور  یکی از دوستامم گرفت سس مایونز زد  رفت رفت 

حنا هم خوبه 

باید خیلی مواظب باشید تا بقیه اعضای خانواده نگیرن رو بالشتیا و اینا رو همه رو جمع کنی و.....

وای موهای دخترم تا باسنشه.خیلی سخته شونه روی موهای خیس

من خودم موهام تا کمرمه هر وقت میریم حموم نرم کننده میزنم موهام لیز میشه راحت شونه میکنم، عزیزم واسش نرم کننده بزن راحت شونه میشه بعدشم یکم موهاش کوتاه کن خب اینجوری راحتتر و زودتر تمیز میشه 

احترام گذاشتیم، فکر کردن نمی فهمیم...توجه کردیم، خیال کردن گدای محبتیم...وای به حال این مردم...نه محبت سرشان می شود نه توجه‌..کنار این مردم شاد نمی شوی..فقط تنهایی را بیشتر حس میکنی...
چندبار باید شامپو بزنم.۱بار کافیه.آخه خیلی ضرر داره

روي شامپو طريقه مصرف نوشته نوشته چندبار بزني از بين ميره ننوشته باشه هم از داروخانه بپرسي بهت ميگه چون بستگي به مارك شامپو داره كه با چندبار استفاده اثر بزاره

من خودم موهام تا کمرمه هر وقت میریم حموم نرم کننده میزنم موهام لیز میشه راحت شونه میکنم، عزیزم واسش ...

دخترم خودش وسواس داره اصلا از وسایل کسی استفاده یکنه

ولی از دختر عمش گرفت

دخترم خودش وسواس داره اصلا از وسایل کسی استفاده یکنه ولی از دختر عمش گرفت

اره دیگه دختر منم گرفته بود دو سال قبل لامصب یکی داشته باشه همه رو درگیر میکنه