2777
2789

من یک دندونم سالها پیش عصب کشی شده الان پرکردگی داخل دندون داره میریزه 

احتیاج دارم به یک دندانپزشک که هم قاب بزاره هم مجدد پر کنه باید خیلی حرفه ای باشه چون دوسه تا دکتر بردم گفتن کار مانیست 

تروخدا یک دندونپزشک خوب معرفی کنید که هم تخصص هم مهارت کافی برای این کار داشته باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴راه میلاد کلینیک تخصصی دندونپزشکی حکمت .هر کی از هرجا بمونه میفرستن اینجا دکتراش تا بالاترین سطحش درس خوندن ولی شلوغه دیگه میتونی برای معاینه بری دکترت که مشخص شد ادرس مطبشو بگیری بری مطبش.

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...
تاحالا جهاد دانشگاهی نرفتم  چطوری نوبت میدن ؟ کار دکترهاش خوبه ‌‌ ؟

بله عزیزم کلینیک تخصصیه کار پزشکان ش عالیه 

باید تماس بگیرید بپرسید برای پروتز این آقا کی بیام؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...