2777
2789
عنوان

گولم زد

571 بازدید | 26 پست

خانمایی ک تجربه اجاره خونه دارید منو راهنمایی کنید 

مستاجر جدید اومد ب اسم اینکه ی زن و شوهرن حالا معلوم شده ۳تا برادر مجردن و ی مادرشون .خودشم عقد کرده س زنش .همسایه ها شکایت کردن گفتن رفت امد مجردا زیاده و دختر میارن خونه.حالا تو قولنامه زده ۲نفر .ولی الان شدن ۴ نفر .من چکار میتونم بکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه‌مجردا دل ندارن

ولی خب ساکن دائم باید به تعداد قولنامه باشه

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

عه برو ب بانگاهی بگو خو

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙
سخت نگیر

چکار کنم خب عوص ی زن شوهر مجرد شدن ۳تا پسر مجرد و ی مادر .برا اینکه دروغشون درنیاد هی دزدکی رفتن و اومدن .فک کنم اون یکی پسرا دخترم اوردن خونه همسایه ها دیدن .خب تو قولنامه ۲ نفر نوشتیم حالا شدن ۴ نفر .من چکار باید بکنم

چکار کنم خب عوص ی زن شوهر مجرد شدن ۳تا پسر مجرد و ی مادر .برا اینکه دروغشون درنیاد هی دزدکی رفتن و ا ...

به بنگاه بگو 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
مجردا خونه نمیخوان؟

بحث دروغشونه.همسایه هام فک کردن زن شوهر جوونن.دیدن نه هی پسر مجرد میاد میره دختر میارن خونه .خواستن لو نرن ک ۳تا مجردن.بدتر گاف دادن.بمنم دروع گفتن خب من خونه ب ۲نفر دادم

وای منم باهام این کار رو کرد مستاجر

گفت دو نفرن ولی بعد فهمیدم چهار نفرن

هیچی حوصله دردسر نداشتم

الانم در نمیاد

از موعدش هم گذشته

نه میذاره کسی بازدید بیاد نه خودش میمونه نه در میاد هر روز یه داستان داریم

منظورم اینه ادم دروغگو آخرش برات دردسر میسازه

کمترین کرایه رو کذاشتم اونم تازه با منت میده

عه برو ب بانگاهی بگو خو

اون دروغگوی عالم ک میگه من مادرشونو ندیدم خودشو دیدم گفته زن دارم .اونام میگن ما گفتیم از اول بنگاهیه بهت نگفته.منم خودم پسره رو تنها دیدم 

وای منم باهام این کار رو کرد مستاجر گفت دو نفرن ولی بعد فهمیدم چهار نفرن هیچی حوصله دردسر نداشتم ...

وای خدا نکنه اینجوری بشه .اگر اینکارو بکنه چکار کنم؟موعدش گذشته چطور میتونه درنیاد

اون دروغگوی عالم ک میگه من مادرشونو ندیدم خودشو دیدم گفته زن دارم .اونام میگن ما گفتیم از اول بنگاهی ...

واااااا خدا بگم چیکارشون کنه 

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙
اون دروغگوی عالم ک میگه من مادرشونو ندیدم خودشو دیدم گفته زن دارم .اونام میگن ما گفتیم از اول بنگاهی ...

یکم صبرکن مهلتشون تموم شه برن

چقدرهمسایه هافضولن 

مگه اوناروتوقبربقیه میخوابونن

خدامرگ هرچه فضوله روبده