مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
✴️شش نکته راجع به پریود که همه باید بدانید✳️ سیکل قاعدگی ، یعنی از " این خونریزی تا خونریزی بعد"کلا شما 1 تیر پریود شدی . 27 تیر هم پریود شدی . سیکل شما 27 روزه ست . اینکه شما در 1 مرداد پریود نشدید ، نشانه بی نظمی شما نیست . طول مدت سیکل قاعدگی بطور متوسط از 25 تا 32 روز متغیر می تواند باشد . بدن شما کامپیوتر نیست که سر روز و سر ساعت پریودتون اتفاق بیفته . مسایل زیادی در نظم پریود دخیل هستند . از تغذیه و فعالیت بدنی گرفته تا استرس و داروها . بخصوص داروهای هورمونی . حتی داروهای گیاهی و سنتی .✳️در روزهای اولیه سیکل، چندین فولیکول با هم شروع به رشد می کنند(دقیقا مثل اینکه مسابقه دارند). فولیکولها اجسامی هستند که مثل بادکنک های کوچک بوده که داخل هر کدام شان یک تخمک وجود دارد.هر فولیکولی که عملکردش بهتر باشه و رشد و کیفیت ش بهتر باشه "فولیکول غالب" نام داشته و می تواند تخمک ش را آزاد کند . ✳️منشا اصلی و غالب خون پریود ، شریانچه های رحمی هستند .شریانچه ها حاوی خون به اصطلاح " پاک " هستند . نه خون سیاه. بنابراین این دیدگاه غلط است که "با پریود شدن خون کثیف بدن از وریدها دفع می شود".ضمنا همزمان با خون پریود ممکن است بافت های پوسته مانندی نیز دفع شوند که نشان دهنده ی بافت پوششی رحم (اندومتر) می باشد . ✳️برای حساب کردن سیکل، از روزی که خون جاری می شود حساب کنید.برخی خانم ها ممکن است بدلیل کمبود پروژسترون بدن شان برای مثال 1 هفته لک ببینند بعد پریود شوند.ما آن یک هفته را در سیکل قبلی حساب می کنیم. نه در سیکل جدید . سیکل جدید از روز خونریزی شروع می شود .یعنی این لکه بینی ها رو جزو پریود حساب نکنید.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
بله رو خود بی بی چک نوشته ۷ روز از موعدتون که گذشت استفاده کنین
بعضیشم ۴_۵ روز نوشته
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
من سه روز از موعدم گذشته جالبه درد پریود همیشه داشتم اصلا ندارم ممکنه
بی بی گذاشتید
سه روز قبل و یه هفته قبل گذاشتم بعد یه ساعت هاله میشد گفتن بعد یه ساعت هاله منفیه دیگه نذاشتم الانم ب خودم میگم باردار نیستی ☺نمیدونم دیگه اما همیشه از ۳ روز قبل درد داشتم الان دردی نیست
✴️شش نکته راجع به پریود که همه باید بدانید✳️ سیکل قاعدگی ، یعنی از " این خونریزی تا خونریزی بعد"کلا ...
عزیزم تو روخدا جواب من بده
من هر ماه 5روز زودتر موعود پریود میشدم
آخرین بار سوم خرداد شدم ب حساب خودم ک 5روز میفته جلو 30خرداد گفتم میشم نشدم الان 5تیر ماه ..4روز پیش هم بی بی چک زدم منفی بود ..4ساله منتظر بچه م 29سالمه چرا اینجور شدم ؟؟؟؟