2777
2789

سلام دوستان خوب 💚♥️💚

جابجا شدیم خونه جدید دلم گرفته هیچ حسی به اینجا ندارم دلم میخواد زود برم بیرون تو خونه نباشم 

دست و دلم به کار و مرتب کردن نمیره 😕

چون اشپزخونه تعمیرات داشت ، کلی وسایل تو کارتن مونده بودن که برا آشپزخونه بود تا درست نمیشد نمیتونستم وسایل بچینم 

منم وسواس اول همه رو میشستم کم کم میزاشتم تو کابینت 

شوهرم غر زد بهم تا یکماه دیگه تموم نمیشه انگار مشکل منم یا تنبلی از منه ، منم عصبی شدم وسایل اشپز خونه رو باز کردم همه روگذاشتم کابینت تند ولی نشستم و نامرتبه خیلی این موضوع ازارم میده

از شوهرمم سرد شدم باهاش دعوا کردم گفتم تو با این خونه گرفتنات به من چه اخه گفتم دیگه ه کاری بود خودت انجام بده 

خیلی بی حوصله و بی انگیزه ام 😕 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت میگیری به خود

خوب کاری کردی سریع وسایل رو چیدی خونه که جمع شد سر فرصت دونه دونه کابینت ها رو تمیز کن و بشور ظرفا رو 

شاید بنده خدا همسرت از شلوغی کلافه میشه مثل من 

کاری که دوست داری رو بکن تا حالت بهتر بشه...

🖤seni seviyorum🖤‌قوی بودن ملاک نیست ، شیر هم قویه ولی این گرگه که پاشو تو سیرک نمیذاره ! : )  ‌‍‏مڹٷ ۿيڄ إټىشێ  نمېٺۅڹۿ بسۋزۆنه ڿٶڼ مڼ ڂوډ جھڹمم ✌😉😹‌ کامنتام رو با کمال آرامش بخونید به جان خودم قصد دعوا و توهین ندارم؛) 
سخت میگیری به خود خوب کاری کردی سریع وسایل رو چیدی خونه که جمع شد سر فرصت دونه دونه کابینت ها رو تم ...

خوب الان کارایی که مربوط به خودشه انجام نداده و کار منو الان دو برابر میکنه گفت کابینت بچین یکم چیدم نصاب گاز اومد همه جا رو دوباره کثیف کرد وسایل کثیف شد . 

اینجا خونه سازمانیه بجا اینکه تعمیر میکردن تحویل میدادن الان اشکالاتشو دونه دونه هی میان انجام میدن منم بدم میاد از کثیفی وسواس تمیزی و نظم دارم الانم که یکم نامرتبه اون طور که باید باشه نیست عصبیم میکنه 

هر کاری دوست دارم انجام بدم بازم میاد تو دست و پا الان نقاشی کنم کلی وسیله میاد  کلی کار هم که ...

اول ریلس باش عزیزم آرامش خودت رو حفظ کن سخت نگیر...کارا همه حل میشه اول باید آرامش داشته باشی،سعی کن جو خونه رو به حالت قبل برگردونی...

اگه از نظرت کاری سخت باشه سخت تر میشه اما اگه آسون بگیریش و برای خودت الکی بزرگش نکنی مشکلات راحت تر حل میشه

🖤seni seviyorum🖤‌قوی بودن ملاک نیست ، شیر هم قویه ولی این گرگه که پاشو تو سیرک نمیذاره ! : )  ‌‍‏مڹٷ ۿيڄ إټىشێ  نمېٺۅڹۿ بسۋزۆنه ڿٶڼ مڼ ڂوډ جھڹمم ✌😉😹‌ کامنتام رو با کمال آرامش بخونید به جان خودم قصد دعوا و توهین ندارم؛) 
اول ریلس باش عزیزم آرامش خودت رو حفظ کن سخت نگیر...کارا همه حل میشه اول باید آرامش داشته باشی،سعی کن ...

بیشتر اون وسواسه تمیزی نظم ازارم میده در حدی که تو اشپز خونه میرم گریه ام میگیره حتی خونه رو یه تی اب و سفیده کننده کشیدم حس میکنم همه جا کثیفه 😕 میرم دستشویی شوهرم تمیز نکرده درست و حسابی همش حس بد دارم 

خونه قبلی همه کارا تمیزی خودم کردم خیلی کثیف بود ولی تا یکماه حالم بد بود دستام بی حس بود الانم کمرم درد گرفته با اینکه کمتر به خودم فشار اوردم 

شوهرمم خودش دو هفته نبوده بخاطر همین کلی عقب افتادیم فقط گیر به کارتنای اشپز خونه داد حالا که کارتنی دیگه تو سالن نیست هیچ کار خاصی نمیکنه 😕