2777
2789

زیییییااااااااد

یکی از فامیلا اونجا بود

بازنشست شد

تو بهترین منطقه خونه خرید

بچه هاشم پزشکی و مهندسی آزاد درس میخونن

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه اشنای خیلی نزدیکم کارمند اونجتاست میگه قبلا خوب بود الان دیگه خوب نیس همیشه میگه گدا ترین و خسیس ...

والا منم وزارت نیرو ام. وضعیت اینجا هم همونه. منم همینو میگم همیشه. اما خب گفتم شاید یکی دقیق بدونه. چون خیلی وقتا میبینی سطح توقع آدما فرق میکنه

مهربان باشیم   

اخه بستگی به سابقه کار و لول و جایگاه شغلیت داره دیگه اینا

من این اشنامون یادمه قبلا مزایای خوبی میگرفت تو مناسبت ها خیلی بهشون میرسیدن اما الان علارغم کار بسیار زیاد وساعت کاری زیاد پول خوبی در حد اسم وزارت کشور نمیگیره

اخه بستگی به سابقه کار و لول و جایگاه شغلیت داره دیگه اینا من این اشنامون یادمه قبلا مزایای خوبی می ...

آره لول بالا ها و مدیرا‌ همین الانم بازم حقوق و مزایای خوب میگرن. اما کارشناسا و باقی نه‌. مال ما هم همینه متاسفانه. 

من یه کارمند با پست کارشناسی و تازه کار. بدون سابقه میخواستم ببینم چه حدودی میگیره‌. شوهرم اونجا قبول شده...

مهربان باشیم   
یعنی حقوقتون الان چقدره؟؟

والا پایه حقوقیم‌ ۴.۳ اونم با مدرک ارشد.. کسوراتم داریم کلی.

رفاهی و اضافه کار قبلا خوب میدادن که الان آنچنانی نیست برا من در حد ۶۰۰ تومن اضافه کاره... رفاهیات هم هر وقت دلشون بخواد میدن‌...

مهربان باشیم   
حقق خودتون الان چنده؟ بیشتر از ۴ میگیرید؟

آره عزیزم با اضافه کاری بیشتر میگیرم

اگه رفاهیمونو‌ هم مثل آدم بدن نزدیک ۶ تومن میشه که مرتب نمیدن 

مهربان باشیم   
ایشالا موفق باشید توی شهر بزرگ هستید؟ مثل تهران و اصفهان و اینا؟

مرسی عزیزم همچنین

نه مرکز استانیم‌. اما خیلی بزرگ نیست 

تهران خیلی خوبه حقوقشون...

مهربان باشیم