2777
2789

عایشه 17 سال داشت که پدرش برای صلح با پیامبر به صورت کاملا ارادی دخترش رو به پیامبر داد پیامبربا همه زناش رابطه زنانشویی نداشت ازدواج پیامبر بخاطره یکپارچگی قبایل و ترویج اسلام بود و خدا به پیامبر گفت که اگه همسرانت برای رابطه باهات ازدواج کردن بگو ازت جدا بشن اون زمان برای اینکه قبایل باهم متحد بشن از هرقبیله  زن می گرفتن تا اتحادشون بیشتر بشه

دلیل دیگری که مردا زیاد زن می گرفتن این بود که چون در جنگهای پیاپی مردا می مردن و زنا بیوه میشدن و دختر زایی اون زمان به دلایلی زیاد بود و حاکم می خواست که زنا رو بکشن خدا به پیامبر امر فرمود که زنا رو نکشن و اجازه چند زن گرفتن به مردا رو داد

اینم بگم همه همسران پیامبر به جز عایشه پیر و بیوه بودن و دلیل اینکه خانمها پیامبر نشدن بخاطره سختی این مسئولیت که حتی مردا به سختی از عهده این مسئولیت بر اومدن واینکه زن پیش خدا عزیز و 12امام از نسل حضرت فاطمه هستن و موسی در دامن اسیه بزرگ شد و آب زمزم بخاطره تشنگی هاجر بوجود اومد و الان که حاجیا 7دور کعبه رو دور میزنن بخاطره هاجر چون اون این کار رو کرده و دنبال اب برای اسماعیل بود  مریم مقدس که در قران به عنوان قدیس ازش یاد شده و مادر حضرت مهدی که چقدر باعظمت که مادر همچین موعودیه این ما هستیم که با مطالعه کم به دین و پیامبر بدبین میشیم و نسبت دروغ بهشون میدیم امیدوارم حرفام قانع تون کرده باشه 

حالا خوبه من تو این تاپیکا نیستم  هیچ وقت مگرنه  ملحد دین هم به اتهاماتم اضافه میکردن نینی سایتیا

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

👏👏👏

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

ممنوعه 

هم تاپیک مذهبی همتاپیک زدن درمورد تاپیک تعطیل شده 

الان هم قفل کن 

اگه میخواست باشه که تعطیل نمیشد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تاپیکت رو قفل کن

ما همه مسلمونیم چ شیعه چ‌سنی

درباره عایشه بین این دوگروه نظرات متفاوته‍

بهتره بحث پیش نیاد

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

با کمال احترام حرفاتون برای من قابل قبول نیست به هیچ وجه

توجیه نکنین و گول نزنیم خودمون ودیگران رو با جملات کلیشه ای

تو ضیح بیشتری نمیتونم بدم چون کاربریمو دوس دارم🙂✋🏻

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

😅😅😅

کاش دنیا بهم یه دختر بده🎈که هرچی نداشتمو بهش بدم💫میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم🎈کاش دنیا بهم یه دختر بده💫که بهش بگم چجوری محکم بره🎈بغض نکنه جلوی اوزگل که فکرش فقط به لـش بازیاشه💫 ، شر میکنه🎈زن کتک میزنه برا مشتای دیگه داد کمک میزنه💫کاش دنیا بهم یه دختر بده🎈که قول بده آدمارو باور نکنه💫زود دل نده آغوششو راحت نکنه🎈مثه ابزار نشه برا یه شب نباشه💫عشقُ تجربه کنه بنده ی تن نباشه🎈مثه مادرم نشه سکوت نکنه💫از بلندپروازی هاش سقوط نکنه🎈کاش دنیا بهم یه دختر بده💫میخوام بیوه اگه شد نزنن تهمت بهش🎈میخوام بدونه ، زمین ِ زراعتی نیس💫واسه نرای مومن صیغه ی یه ساعتی نیس🎈کاش دنیا بهم یه دختر بده💫که بهش بگم صداشو جرعت بده🎈بدونه با موهای اون کسی نسخ نمیشه💫اگه نتونه مادر شه مرد طلف نمیشه🎈کاش دنیا بهم یه دختر بده💫که رحم کنه به زنی که متاهله🎈میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه🎈میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه💫میخوام فرشته نباشه خطا جزئی از زمینه🎈میخوام زن باشه ، زن بمیره ، زنیت همینه💫کاش دنیا بهم یه دختر بده🎈که بدونه دنیا جای خوبی میشه براش💫علیه خشونت زن کسی نمیکنه تلاش🎈دنیا تا وقتی اینجا💫بشنو صدامو همه حرفامو🎈تا هست تبعیضا ، چارش💫اینه که فریاد بزنی با من🎈دنیا تا وقتی اینجا💫بشنو صدامو همه حرفامو🎈تا هست تبعیضا ، چارش💫اینه که فریاد بزنی با من👸🏻

والا کتابهای شیعه هم تآیید کردند عایشه ۹ ساله بوده و بعضیا بیشتر گفتن و حتی کمتر...و این یعنی ما هیچی از اون دوران رو دقیق نمیدونیم مخصوصآ که جعل حدیث خیلی زیاد بوده 

حتی تعداد دقیق زنان پیامبر و جالبه که شما از رابطه جنسی نداشتن پیامبر اونم چند هزار سال قبل خبر دارین من  خواهرم عقده من ازون خبر ندارم که رابطه دارن یا نه باهم هنوز😅😅