2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلبا ناراحتم واستون 

من خودم درگیر نیستم 

اما عزیزم درگیرِ 

و شدیدا ناراحتشم میبینم چه عذابیو تحمل میکنین 

میگه داروها خوبن برای درد اما شل میشم عین جنازه 

روزای اول حتی اراده ی دستو پامو نداشتم عین بختک 

بعدم قطع کرده دارو رو 

الان فقط ناپروکسن (مسکن) گاهی یکم خوبش میکنه اما فاصله ی درداش کمه 

یکی از بچه ها میگفت ویتامین ب1 300 مصرف میکرده و حتی برا میگرنشم جواب داده 

حالا نمیدونم چقدر درسته 

اما با مشورت پزشک شاید برا ایشونم جواب بده ان شاءالله 

🌴💚🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌴💚🌸             خدا می بیند..اندکی صبر؛ سحر نزدیکست 🌼🌾

منم میگرن دارم 

هیچ قرصی اثر نمیکنه حتی مسکن

فقط وقتی هنوز شدید نشده دردش سریع میپرم یه دوش میگیرم بعد میام همه جا رو ساکت و تاریک میکنم میخوابم بعد که بیدار میشم بیشتر اوقات حالم بهتره 

البته کمبود منیزیم باعث سردردهای میگرنی میشه 

یکی از بچه ها میگفت ویتامین ب1 300 مصرف میکرده و حتی برا میگرنشم جواب داده  حالا نمیدونم چقدر ...

دیگه باید همه ی راه هارورفت 

تا خدایکیو واسط قراربده اثرکنه

زالو درمانی بوتاکس توی سرش هم رفتیم 

همه بیخود مرسی

منم میگرن دارم  هیچ قرصی اثر نمیکنه حتی مسکن فقط وقتی هنوز شدید نشده دردش سریع میپرم یه دوش م ...

مرسی گفتی مشغلش زیاده اوقت خالیش که پراز درد میگرنیه رو میگه نمیرم استراحت میخوام باشما باشم😔

مرسی گفتی مشغلش زیاده اوقت خالیش که پراز درد میگرنیه رو میگه نمیرم استراحت میخوام باشما باشم😔

اگه رعایت کنه به مرور بهتر میشه 

منم اوایل مقاومت میکردم ولی چند سری که از شدت درد قشنگ از هوش رفتم و بقیه فک کردن من خوابیدم به خودم اومدم و بیشتر حواسم به خودم هست