2777
2789
عنوان

بیمارستان میلاد تهران چرا اینجوریه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا وظیفشونه والا ناراضین بیان من جاشون میرم سرکار هرشغلی سختی داره جرات نداری باهاشون حرف بزن ...

ارههه ادم جرئت نداره حرف بزنه به خدا پرستاره با زنه ک تازه بهوش اومده بود یجوری حرف زد سرش داد زد بدبخت هیچی نتونست بگه خیلی ناراحت شدم

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
منکه الان از درد دارم میپیچیم بخودم منشی سگ دکترم نمیذاره زودتر برم برام دارو بده انگار قراره دو دقی ...

خیلی بی انصاف و بی رحمن سر خودشون بیاد 

حقوق شون کمه بخاطر کرونا خیلی فشار زیادی رو کادر درمان ه درک کنید قدر شناس باشیم 

ههی دارم سعی میکنم دهنمو ببندم نمیشه عزیزم کارانه وحقوشون والا از چندتاشغل مثل نظامیا ومعلما وکارگری سه ظهر تو گرمای افتاب داغه یا توگل خاک سرما تومعدنه که بیشتره وخیلی شغلا هم اززمان کرونا خدمت مقدمه اینو نگیم وظیفشونه درست انجام بدن دستشونم دردنکنه ولی منتش سرمریض بیچاره نزارن 

اکثرا زنا خیلی بد اخلاق ترن 😢😢بخدا اینقدر درد دارم دعا کن زخم نشه معده روده ام 

اره زنا بداخلاق ترن 

خدا کمکت کنه انشاالله زود خوب بشی به حق پنج تن

قبول دارم ولی بیمارستان محیط اش گنده آدم عصبی میشه همه ازت توقع دارن

خب محیطش نمیخوره به روحیش نرن سخت تر ازمحیط زندان دادگاه وبهشت زهرانیست که توبیمارستان ادم میره حس حقارت بدبختیش ازدرد مریضیش بدتره ازهمون نگهبان  دم درش تا  پزشکش دعوا دارن طلبکارتن