2777
2789
عنوان

هشدار برای دختران تمام استانها مخصوصا بوشهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید خدا به من خیلی کمک کرد و نجاتم داد طرح دوستی میریزه اسمش مهدی.بهی ۶۰ به انگلیسیه....من اشتباه ...

خدایا...خیلی مراقب باش اینستا محیطش بشدت الودست.

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
بستگی به نوع استفاده داره عزیزم... حتی از گوگل هم استفاده ی درست نشه خطرناکه

کلا محیط اینستا خیلی الودست.من یبارنصب کردم هنوز دو دقیقه از وصل کردن اکانتم نگذشته بود دقیقا ۱۵ تا پسر اومدن دایرکت😒منم بلد نبودم پیجمو ببندم وحشت کرده بودم.اخرم دیلیت اکانت زدم.

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
خدایا...خیلی مراقب باش اینستا محیطش بشدت الودست.

خدا نجاتم داد و مادرم گفت بگو افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد ذاتشو نشون میده من یه پیج دیگه درست کردم گذاشتم هفته دیگه پیام بدم به ثانیه نکشید خودش پیام داد باهاش کار دارم حالا من شانس اوردم شماره کارت خواست ندادم

ببینید خدا به من خیلی کمک کرد و نجاتم داد طرح دوستی میریزه اسمش مهدی.بهی ۶۰ به انگلیسیه....من اشتباه ...

اوو فکر کنم همچین اکانت مشابهی دیدم اومد گفت من از تو خوشم میاد و نمیدونم در مورد تو میخوام بشینم با خانوادم حرف بزنم منم بهش گفتم نمیخواد مرسی گفت من خیلی پولدارم و هر چی بخوای میخرم و اینا اصلا همین الان شماره کارت بده برات ۱۲۰ میلیون بریزم منم بلاک کردم گفتم خداحافظ خدا روزیتو جای دیگه بده

کلا محیط اینستا خیلی الودست.من یبارنصب کردم هنوز دو دقیقه از وصل کردن اکانتم نگذشته بود دقیقا ۱۵ تا ...

خوب کردی منم اینو کار دارم بزار کارمو تموم کنم باهاش دلیت اکانت میزنم

خوب کردی منم اینو کار دارم بزار کارمو تموم کنم باهاش دلیت اکانت میزنم

افرین خوبه.چیه بابا همش استرس استرس.

کلا محیط اینستا خیلی الودست.من یبارنصب کردم هنوز دو دقیقه از وصل کردن اکانتم نگذشته بود دقیقا ۱۵ تا ...

اره از این لحاظ ها مزاحم زیاد میاد مخصوصا وقتی عکس دختر ببین تو پروفایل

من چندین ساله دارم ولی نامحسوس

هیچکس رو ندارم هیچکس هم نمیدونه که اینستا دارم

فقط چندتا پیچ مفید رو دارم که اطلاعات کسب میکنم ازشون..نه جایی کامنت میزارم نه لایک میکنم..کاملا خنثی

سوگلی خدا منم💜