من از همون بچگی حس دزدیدن شدن رو دارم خودشم بعضی وقتا بهش فک میکنم از دزده شدن لذت میبرم یا این فیلم ...
برات این اتفاق افتاده؟ نمیترسی واقعا جذبش کنی ؟/// من خودم یک دوستی داشتم میگفت ارزو دارم با مردی ازدواج کنم که منو بزنه اخرشم با همچین ادمی ازدواج کرد
منم باور دارم .ولی اینکه میگین چرته خیلی اشتباهه .ینی قانون جذب اسمش روشه یه علمه مثل بقیه علم ها . مثل فلسفه منطق .نمیشه گف چون اعتقاد ندارین وجود نداره .اتفاقا خیلی هم موثره .فقط باید باورش کنین اینکه بنویسیم بشه درست نی . ینی اینکه من بگم من میام آرزمو مینوسم واسم عملی میشه اصن اینطور نیست نمیگم نمیشه ها اما اصل نوشتن نیست اینکه بیای فقط بنویسی .. موضوع افکار و هدف ماهه موضوع صبر و شکرگزاریه .
من که نگفتم علم گفتم مثل اوناست... اینی که میگم یکم پیچیدست قبول دارم .. بهتون یه کانال معرفی میکنم که اقای امیر شریفی توش کلی ویس و اینا داره ینی در کل یه کانال مربوط به قانون جذب درمورد اینی که منم گفتم کلی توضیح داده .( کانال اسرار نامحدود).من زندگیم نه اما روش زندگیم حال وهوام با این کانال متحول شد .
من تو یوتیوب کلیپا و سخنرانیا رو گوش میدم .... اول همه ارزوهامو وشتم و کلیپای مدیتیشن و تصور ارزوهارو گوش میدم بنظرمن خیلی مفیده ... مریم رضایی حرفاش قشنگه اگه دوس داشتی گوش کن
منم همین امشب یکی از ترسام سرم اومد واسه همین دلم میخواد دیگه بمیرم
میفههم حس تو منم همینجوری بودم از خودم بیزار بودم روز ب روز افسرده تر و گوشه گیر تر شدم تا اینکه بلخره رفتم دکتر مشاور و تمام تلاش خودمو کردم انقد خودمو درگیرکنم که دیگ فکر نکنم ب چیزی