2777
2789

اگر اونا به ما احتیاج داشته باشن که نباید پول بگیرن  باید پول بدن  ساده نباشیم   جدیدا میگن پول ترازو وثبت نام وازاین حرفا

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفااااالطفااااا واس هیچچچ کاری پول نریزیدددددد من ۳بار سرم کلاه رفته شماگول نخور

میشه واس منم ی امضابزنید مشکلم حل شه باارامش درس بخونم لطفافقط ی دیقه طول میکشه عضومیشید و امضاتون ثبت کنید۸سال اذیت شدم الان منتظرمعجزه ی خدام شمامیتوتیدبایه امضامنو به این ارزوی محالم نزدیک کنیدمن ازادمای دنیای واقعی انتظاری ندارم مجازیارو بیشترقبول دارم چون حداقلش اینه که نمیشناسمشون❤کمکم میکنن درحالیکه نمیشناسنم واین بهترین حس دنیاس❤🙏
سلام . شما این کارو انجام دادید؟ واقعی بود؟ منم میخاستم ثبت نام کنم گفتم اول از شما بپرسم

نکن پولومیبرن جوابتم نمیدن

میشه واس منم ی امضابزنید مشکلم حل شه باارامش درس بخونم لطفافقط ی دیقه طول میکشه عضومیشید و امضاتون ثبت کنید۸سال اذیت شدم الان منتظرمعجزه ی خدام شمامیتوتیدبایه امضامنو به این ارزوی محالم نزدیک کنیدمن ازادمای دنیای واقعی انتظاری ندارم مجازیارو بیشترقبول دارم چون حداقلش اینه که نمیشناسمشون❤کمکم میکنن درحالیکه نمیشناسنم واین بهترین حس دنیاس❤🙏

شرکت های ادویه و زرشک و مانند این خودشون بایدبسته بندی کنن. بهداشت بهشون گیر میده . حالا فکرکن این کار رو بدن بیرون و در منزل انجام بشه . بهداشت قبول نمیکنه .

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد