2777
2789
عنوان

بحث تون با شوهر

115 بازدید | 11 پست

وقتی با پارتنر نامزد یا شوهرتون بحث می کنین مثلا عصبی میشین توهین می کنین اونم جواب میده ؟

دوستم با یکی تو رابطه بود وقتی عصبی میشد خیلی به طرف مقابلش بد می‌گفت توهین میکرد ولی اون خیلی آروم و ریلکس بود می‌گفت حق داری تو آروم باش

مثلا به طرف می‌گفت هولی لاشی و...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما رسما همو جرواجر میکنیم 😐یه حرفایی بهم میزنیم هر کی بشنوه میگه این اخرین حرفاییه ک باهم میزنن 

البته فحش زیاد نمیدیم در حد خاک تو سرت و بیشعور و اینا 🤣ولی با حرف همو میشوریم پهن میکنیم دوساعت بعد تو باسنه همیم🤣

هر توهینی کنی چیزی نمیگه؟

هر توهینی که نمیکنم عزیرم خداروشکر بددهن نیستن ولی توی دعوا بالاخره یه چیزایی میگم که به هرکی دیگه بگی فکت رو میاره پایین ولی شوهرم فقط میخنده میگه این حرفا بهت نمیاد