2777
2789
عنوان

برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 20 پست
یعنی چی نمیره؟ خب به شوهرت بگو معذبی، با شوهرت از خونه بزن بیرون گفت کجا میری بگو خیلی سختمه تنها با ...

شوهرمم میدونه ولی کاری از دستش برنمیاد. بارها بهش گفته دانشگاها تعطیله برو شهر خودمون تا وقتی دانشگاه ها باز شن اونموقع شاید خونه گیر بیاد. براشم دنبال خونه میگیرده ولی با اون پولی ک داره نمیتونه خونه بگیره. خونوادشم همه میدونن ولی حریفش نمیشن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمم میدونه ولی کاری از دستش برنمیاد. بارها بهش گفته دانشگاها تعطیله برو شهر خودمون تا وقتی دانشگا ...

بنظرم اصلا براش غذا درست نکن،عصر که بیاد خودش درست کنه،بعدشم وسایلاشو جمع‌نکن،بهش بگو وسایللتو جمع کن میخوام جارو کنم، یا مثلا یبار انگار حواست نیست که میشنوه بلند بلند با تلفن بگو آره خسته شدم انقد وسایل جمع میکنم و دانشگاه ها باز نیستن گفتم استراحت میکنم ولی ....

یجور بهش بفهمون، قشنگ داره سو استفاده میکنه زیادی بهش رو دادین،  حالا همین شخص دو روز دیگه به یجایی برسه یا زن بگیره شماهارو به هیچی حساب نمیکنه و میگه وظیفه شونم بوده طلبکارم میشه

بنظرم اصلا براش غذا درست نکن،عصر که بیاد خودش درست کنه،بعدشم وسایلاشو جمع‌نکن،بهش بگو وسایللتو جمع ک ...

نمیخام دلخوری پیش بیاد همش میگم یکی دوماه تموم میشه. ولی تحملش تو خونه مخصوصا وقتایی ک شوهرم تو خونه نیست خیلی سخته. دعا کنین زود خونه گیرش بیاد بره راحت شم

نمیخام دلخوری پیش بیاد همش میگم یکی دوماه تموم میشه. ولی تحملش تو خونه مخصوصا وقتایی ک شوهرم تو خونه ...

خب وقتی میگی‌خونه پیدا میشه بهونه میگیره نمیره و... داره سو استفاده میکنه، دلخوری چیه،ماها با این حرفا خودمونو اذیت میکنیم و عذاب میدیم کسی ناراحت نشه! ولی در صورتی که اگه برعکسش بود دقیقا کلی چیزم میگفتن بهمون،

دعا میکنم ولی واقعا باید یه برخوردی بشه،حتی شده به مادرشوهرت دوستانه بگو مامان من تنهایی با پسرت معذبم‌لطف‌میکنی بگی‌بیاد پیشتون چند روز راحت باشم تا خونه گیرش بیاد،خیلی صبر داری ولی،من بودم هر‌روز با شوهرم‌میرفتم‌بیرون و نمیموندم‌اونجا