2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چی نمیره؟ خب به شوهرت بگو معذبی، با شوهرت از خونه بزن بیرون گفت کجا میری بگو خیلی سختمه تنها با برادرت میرم‌خونه دوستم هروقت برگشتی بگو بیام... یبار ببینه خودش حل میکنه ش،یا برادرشوهرتم ببینه سختته میره،خونه نداره؟

بندازش بیرون

چجوری؟ نمیخام بحث راه بیفته. هم خونوادش از دستش عاصی شدن این ب رو خودش نمیاره.ب بهونه اینکه میخاد خونه بگیره حدود یک ماه و نیم خونه ماست. انگاری خابگاه زندگی میکنه شلخته و نامرتب. همش در حال تمیز کردنم 

وا انجا چه کار داره

دانشجوه. با اینکه دانشگاه تعطیله ولی الکی میگه کار عملی داریم دانشگاه و همه رو خر فرض کرده. خونوادش شهر کوچیک زندگی میکنن و این حاضر نیست بره شهر خودشون میگه دوس ندارم

چرا اونجاست؟ چند سالشه

24 سالشه. دانشجوه الکی ب بهانه اینکه آزمایشگاه  داریم اینجا مونده ولی دروغ میگه اصلا کلاسی در کار نیست. صبحا میره بیرون تا عصر.عصر میاد غذا نخورده باید براش غذا درس کنم. خودمم نباشم میره تو آشپزخونه هر چی دلش بخاد درس میکنه و میخوره. ظرفاشم میزاره باید بشورم

شوهرت هیچ اضهار نظری نمیکنه😐

چرا بیچاره خودشم از دستش خسته شده ولی برادر شه نمیتونه بگه بیرون مخصوصا اینکه ادم عصبیم هست میترسه چیزی بهش بگه بره لج کنه و کاری انجام بده ک عواقب بدی براش داشته باشه. شوهرمم دنبال خونس براش ولی همش بهونه میگیره ب خونه های ک براش پبدا میکنن میگه خونه ها بده خونه خوب میخام.