2777
2789

تو دانشگاه یکی بهم یه سوال خیلی سخت رو رسوند که جوابش دو صفحه بود، منم مو به مو شبیهش نوشتم، یکی نبود بگه آخه اسکل دو صفحه عین هم عدد ها عین هم خب استاد میفهمه دیگه، هیچی دیگه استاد فهمید، صدام کرد اتاقش گفت این سوال رو جلوی من حل کن حالا قیافه ی من  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پوکیدم انقد غصه خوردم بسه بیاین یکم حال و هوامون عوض شه 

واس دست گرمی اینکه یه بار تو مدرسه ب خاطر سرما خوردگی ماسک زده بودم 

امتحان داشتم بعد از زیر ماسک داشتم غلط گیر فوت می‌کردم بعد از چند ثانیه که دیدم دوز و برم همه دارن ریز می‌خندن تازه فهمیدم چ خبره

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑❄
تو دانشگاه یکی بهم یه سوال خیلی سخت رو رسوند که جوابش دو صفحه بود، منم مو به مو شبیهش نوشتم، یکی نبو ...

😂😂😂 اوخ اوخ همچین موردی هم داشتم ولی موفق بوده 

ی بار معلممون ی سوال داد ک ببریم خونه حل کنیم منم دادم مامانم حل کرد ولی خودم نفهمیدم بردم معلممون گفت درسته و تعجب کرد ک از ی روش پیچیده رفتم 😵گفت فردا بعت ی سوال میدم حل کن جلو خودم 

منم رفتم خونه راح حلو نوشتمو روز بعد معلمم گفت بیا این سوالو حل کن برو بیرون کلاس 

منم رفتم و عددا رو حا گزاری کردم و معلمم همچنان هنگ بود و نفهمید😋

بچه ک بودم (قطعا سطح شعوری هم نداشتم!) فکر میکردم ادم فقط ايرانیان و بقیه موجودات دیگه ای هستن😐 بابام میگفت مثلا فلان همسایمون افغانستانیه آدم خوبیه میگفتم مگه اوناک آدمن؟؟