خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
میری ثبت اخوال بهت یه شماره میده میگه باید تا ۲ ماه بهش هر هفته کد ملیت رو بفرستی. اما خب یه چیز کاملا الکی هست . رفتی بگو انجام دادم . بعدش میری پول میدی واست عکس اینا میگیرن دوباره ثبت میکنن . بعد باید وایسی تا بیاد . من یه سال نیمه صبر کردم گفتن ۶ ماه دیکه صبر کن .
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
زیادم قصه نخور . بعدش میاد دیگه . ناراحتی نداره . بهت هم یه گاهی میدن . که کارتو راه میندازه
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
ابجی من خیلی رو مدارکم حساسم که گم نشن خیلی ناراحتم گم شده فکر میکنم دست محضره یا کادر شوهرم ...
منم خیلی حواسم جمع بود . واسه عملم کارت ملیم رو دادن به داییم . اون بنده خدا هم بعد از اینکه اون کارت ملی رو مسدود کردم داد بهم 😂😊😊😊