2777
2789

شکاکی تو وجود ۸۰ درصد خانما هست

ولی اگه من پسر بودم قطعااااااا شکاک بودم خیلی خیلی😂😂😂و اصلا این اخلاقمو دوست ندارم😐😐

و اینکه خیلیم عصبی بودم😬😬😬(از اخلاقای الانم دارم میرسم به اینا😭😂)از اینایی که طرف زیادی باهام لج کنه میزنم به تیپ و تاپش😬😬😬

بر تیر جورتان ز تحمل سپر کنیم… این سختی کمان شما نیز بگذرد💚🤍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عاشق همسرم میبودم ولی کتکش میزدم و به شدت غیرتی بودم😂😂😂😶😶😶😶

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

اگه پسر بودم ازدواج نمیکردم خداییش زورم میاد کار کنم پول دربیارم بعد واسه خونه زندگی خرج کنم😑، البته الان که خانمم اگه پول دستم بیاد خسیس نیستم ولی فکر اینکه من پسر باشم کار کنم پولمو واسه زنم خرج کنم اعصابمو خورد میکنه😅

فق میگم: خدا رحم کرد پسر نشدم:/

یکی از دوستامم میگه کلا ازدواج نکن طرف بدون اجازت با کسی حرف بزنه میکشیش😂😂😂😂

خیلی عاشق همسرم میبودم ولی کتکش میزدم و به شدت غیرتی بودم😂😂😂😶😶😶😶

وای اره😂😂😂

اینا از رو حساسیت و دوست داشتنه😂👌🏻

اگه پسر بودم ازدواج نمیکردم خداییش زورم میاد کار کنم پول دربیارم بعد واسه خونه زندگی خرج کنم😑، البت ...

وای😂😂😂