2777
2789
عنوان

یه دعا یا یه چیزی ، نمیدونم یه چیزی که حالمو خوب کنه ، گیجم و سرگردون

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 35 پست
نمازشب آرامش میده به نظرم از یکی هم تو همین نی نی سایت شنیدم اگه ۶۰ بار سوره ی یس رو بخونید و هدیه ...

ممنون گلم ایشالا امشب بتونم نماز شب بخونم تا دلشون به رحم بیاد آرومم کنن ، عین یه آدم مرده شدم که دوست دارم زمان یه چندروز بایسته و من استراحت کنم ، شاید خیلی خستم نمیدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اون که از قبل گفته. .. امید داشته باشم .دلمونو به هیچکسی غیر خودش خوش نکنیم. . گفت که خودتونو بسپارین به من . . گلم این حالاتت کاملا عادیه .و یه چی میدونی چیه به نظرم این چن روزت سخت هس امااا خسته کننده نیست .چون تو داری میجنگی و تلاش میکنی واسه آیندت. پس چرا خسته بشی . ترس به دلت راه نده خدا رو شکر کن که برات پله های تلقی رو قرار بده .شکرگزار وضعیت فعلیت حالا هر طور که هس باش تا اونی که میخای برات بشه

نگران نباش عزیزم ، ان شاءالله بهترین ها برات اتفاق میفته این افکار هم فقط به خاطر خستگی و وسواسه ا ...

ممنون قشنگم ، ایشالا همین طور که شما میگی بشه 🌹🌹🌹

اسمم فاطمه است ، محتاج دعاهای قشنگتون هستم❤❤❤

خوب اون که از قبل گفته. .. امید داشته باشم .دلمونو به هیچکسی غیر خودش خوش نکنیم. . گفت که خودتونو بس ...

درست میگین به هیچکس و هیچ چیز جز خودش امید ندارم و مطمئنم بهترینارو برام رقم میزنه ، حرفات حس آرامش توشه ، حتما دل صافی داری ، دعام کن 

ممنون قشنگم ، ایشالا همین طور که شما میگی بشه 🌹🌹🌹 اسمم فاطمه است ، محتاج دعاهای قشنگتون هستم❤❤❤

🌹🌹🌹اسمتون رو یادداشت میکنم ، امشب انشاءالله لایق باشم  نماز شب میخونم (اگه نشد فرداشب یا هر وقت که تونستم اسمتون رو تو قنوتم میبرم)

منم کنکور ارشد دارم 

التماس دعا 🌹

اسمم فاطمه

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
🌹🌹🌹اسمتون رو یادداشت میکنم ، امشب انشاءالله لایق باشم  نماز شب میخونم (اگه نشد فرداشب یا هر ...

خیلی خیلی ممنون ❤❤❤

منم حتما اگه تونستم و لایق بودم و این شبا نماز شب خوندم حتما دعاتون میکنم و اسمتونو میارم که ایشالا برای شماهم بهترین ها رقم بخوره ⚘⚘⚘

چه خوب که هم نامیم  😊

چه خوبه آدمایی مثله شما هستن که در صورتی که حتی منو نمیشناسین برای آرامش دادن و بهتر کردن حالم وقت میزارین و این خیلی باارزشه و خودش باعث ایجاد حال خوب تو آدمایی مثله من که شاید احساس سرگردونی و کمی ترس میکنن میشه 🌼🌼🌼

ممنون که هستین😗😗😗