2777
2789

نمیدونم ازتون چی بخوام ولی یه دعایی یه توسل یه چیزی که راهو نشونتون داده و تو لحظه های حساس کمکتون کرده لطفا 

هفته دیگه کنکور دارم ولی چیزی که بخاطرش این سه سالمو هیچی کردم حالا تو خطره نکنه اشتباه کرده باشم نکنه و هزارتا نکنه دیگه ، بیشتر از کنکور ترس ازاین دارم که خدایا چرا این روزای آخر مونده به کنکور داره اینجوری میشه، من میتونستم خیلی بهتر از الانم باشم ولی من اون چیزی رو که به خاطرش خیلی از چیزامو فدا کردم خیلی دوست دارم فقط الان تو خطره ، خیلی گیجم 

خواهش میکنم واسه نصیحت و اینکه اشتباه کردی نیاین و همچین حرفی نزنین ، الان اصلا پتانسیل اونارو دیگه ندارم خودم به اندازه کافی پرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ۱۶۴۰ زنگ بزن 

شماره ی حرم امام حسین علیه السلام 

حرف بزن درد و دل کن خیلی آروم میشی❤

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

حالم یه جوریه کاش یه جوری میشد که اینجوری نمیشد

میدونم حرفام گیج کننده است ، این حرفا عمق گیجیه خودمو نشون میده ، کاش گاهی وقتا خدا مستقیم با بنده هاش حرف میزد

ممنون عزیزم حتما امشب زنگ میزنم ، قربونت🌹🌹🌹

برات بهترینها رو از خدا میخوام قشنگم🥰

نشی که حیفی❤

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
فدات .نگران نباش . بابا. به این فک کن کع روز کنکور به زودی میاد بعدش تو کنکورتو میدی .انشاالله خوبم ...

آره همین امید تموم شدنشه که حالمو یکم بهتر میکنه ، دیگه خیلیم مهم نیست خوب یا بد فقط تموم بشه ، چیزی که هرروز خودمو به خاطرش سرزنش میکنم، ممنون عزیزم که باهام حرف میزنی🌷🌷🌷

نمازشب آرامش میده به نظرم

از یکی هم تو همین نی نی سایت شنیدم اگه ۶۰ بار سوره ی یس رو بخونید و هدیه کنید به حمزه ی سیدالشهدا اون رشته ای که میخواید ان شاءالله قبول میشید

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋