2777
2789
عنوان

خیلی غم انگیزه؟

93 بازدید | 4 پست

سلام دوستان چطورین

ما یه خانواده شلوغ با شیش تا بچه ایم

من یه خواهر دارم هشت سال کوچکیتره دوتا خواهرم دارم دوسال و سه سال کوچیکترن

اسن خواهر کوچه ی من خیلی منزویهگچندسال پیش بااین دوتا خواهر بزرگه دعواش شد و خیلی کتک کارس کردن از اون روز این دوتا با این کوجیکه قطع رابطه کردن و باهاش خرف نزدن.منم هرچقد تلاش کردم این دوتا احمق اصلا انگارنه انگار.این شد که خواهر کوچیکه ی من تو خونه یه ذره منزوی شد وبابقیه غذا نمیخوره و خیلی کم از خونه بیرون مسره

مثلا بعد یه سال من چندروز پیش به سختی راضیش کردم بریم براش یه مانتو خریدیم

تومدرسه شون چندتا دوست داشت ولی مثل خودم معمولا بخاطر رک بودنش دوستاشو روداز دست میده

من بعضی وقتا بخاطرش احساس عذاب وجدان دارم و ازاینکه تو جمع بابقیه نیست و منزوی کرده خودشو احساس بدی دارم

البته خودمم با یکی از خواهرام حرف نمیزنم 

کلا خانوادمون یه ذره آشفته ست و دوتا دوتا بام قهریم

از مدرو مادر گرفته تابین ما خواهر برادرا

میشه لطفا از قهرای خاتوادگی و شرایطتون بگین

من بخاطر این شرایط خانوادم خصوصا خودهر کوجیکم خیلی احساس بدی دارم

البته من رابطم باهاش خوبه ولی رفتار بقیه منزویش گرده

به نظرتون در آینده تو زندگی فردیش خوب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوس داری بگو از مشکلت من ازاین خیلی ناراحتم که مشکل ما از بیرون عجیب  و غریب به نظر میرسه

این مشکل شمارو ماهم داریم

ولی امشب یکی ا دوستام رفت امریکا 

دلم خیلی گرفت 

اینکه شرایطش اونجا چطور خواهد بود و من میمونم اینجا زیر فشار کنکور..

من کلا اهل دوست نیسم ولی این خیلی ادم خوش قلبی بود