2821
2789
عنوان

بی بی چک ویور منفی😢

359 بازدید | 19 پست

سلام دوستان امروز روز 28 سیکلمه دیروز موعدم بود 

امروز صبح بی بی زدم حتی هاله هم ننداخت 😭

به نظرتون چیکار کنم. 

مارک بی بی چکم ویور هستش 

بی بی چک خوبیه؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صورتی کمرنگ...کلا لکه بینی کمرنگه...من ۲۴ساعت طول کشید

من امروز صبح دوقطره خون اومد ببخشیدا وقتی رفتم دستشویی ی قطره قهوای ی قطره صورتی دیگ نیومد فکردم پریودیه نوار گذاشتم اما هیچی نیست دیگ دستمال میزارم حتی لکه هم نیست دلم فقط درد میکنه با خیلی کم هم کمرم

آره عزیزم دوفاستون میخورم به خاطر همین منظومه..  این ماه لترزول خورده بودم تاثیری توی تاخیر پر ...

منم دوفاستون میخورم.

ببین سه روز تاخیر واسه من منفی شد

۵روز تاخیر مثبت شد

صورتی کمرنگ...کلا لکه بینی کمرنگه...من ۲۴ساعت طول کشید

خونریزی سبک احتمال نداره؟ من این ماه فقط دو روز پریود شدم! اونم با درد فراوان 4 روز درد کشیدم

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏
آره عزیزم دوفاستون میخورم به خاطر همین منظومه..  این ماه لترزول خورده بودم تاثیری توی تاخیر پر ...

یکمی صبر کن  عزیزم گاهی بیبی تا یک هفته هم نشون نمیده ،یکی از دوستام اصلا بیبی مثبت نمیشد ولی رفت آز داد جوابش مثبت بود

منم لتروزول میخوردم ولی سروقت پریود میشدم

دوستان میشه بگین لکه لانه گزینی چطوره کی اتفاق میفته ممکنه با دلدرد همراه باشه تورخدابگین خیلی واجبه

من سری قبل ۵ روز قبل موعدم یک لک قهوه ای دیدم دیگه چیزی ندیدم

سری دوم اصلا لانه گزینی نداشتم ولی روز موعدم درد شدید پریودی داشتم همش فکر میکردم میخام پریود بشم ولی نشدم