2777
2789
عنوان

بچها من زایمان کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6266 بازدید | 123 پست
خدا رو شکر مبار که به سلامتی من یه سقط ۱۸ هفته داشتم دو روز بیمارستان بودم ۲۰ نفر اومدن رو من زاییدن ...

انشاالله خدا بهت دوباره میده عزیزممممم غصه نخوری ها 😘😘😘خوشگل استراحت کن به پخته بخور کمرت محکم بشه ی تایم استراحت کن شش هفت ماه اگه کورتاژی چهار ماه اگه طبیعی دوباره اقدام کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکر خدا

امضات قشنگه❤️✨

تیکر بارداری نیست❤️🤍بی محابا میزنم ساز تو رندانه برقص...بی خیال غم دنیا تو جانانه برقص...چند روزی به همین بزم تو هم مهمانی...چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص!🤍🍃

مبارک باشه به به

به سلامتی خوش قدم باشه انشالله😍😍😍 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

خداروشکر به خودت افتخار کن که یه انسان دیگه به این دنیا دعوت کردی ان شاءالله بتونه دنیا رو قشنگ تر کنه فرزندت آفرین چه زایمان خوبی داشتی دست راستت رو سر من بد زا😆😆

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

اسمش رو چی گذاشتید 🤗🤗🤗🤗

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

انشاالله خدا بهت دوباره میده عزیزممممم غصه نخوری ها 😘😘😘خوشگل استراحت کن به پخته بخور کمرت محکم بش ...

نه عزیزم مال الان نبوده برا سال ۹۵ بود دو تا دارم پسر یکیش متولد ۹۱ و یکیش ۹۷ ولی اون دختر بود تو هفته ۱۸ رفتم سونو گفتن هیدرو سفالی باید سقط بشه بعدا چون سزارین بودم هیج جا قبول نمیکردن رفتم بیمارستان کسری البته تکمیلی داشتم ولی سخت بود دو سال بعد که پسرم به دنیا اومد