2777
2789
عنوان

بیاید یبینید اینو اخه+عکس

356 بازدید | 11 پست

چرا این بی بی چک ک مثبته ازمایشم باید منفی بشه چرااااا

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

HCG خونت بالا بوده ولی باردار نبودی :(

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بی بی چک رو گذاشتی عکسشو من گفتم منفیه احتمالا

اینجا هر هاله کمرنگی رو میگن مثبته مبارکه الکی امیدوار میکنن 

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

یکی دیگه بزن.بی بی چک معتبر نیست.ازمن سه ماه منفی نشون داد بعد فهمیدم سه ماهه باردارم.اگه کیست تخمدان داشته باشی مثبا نشون میده

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
احتمالا یکساعت بعد رفتی چکش کردی بیبی فقط تا سه دقیقه قابل اعتماده

نه عزیزم مارکای دیگم زدم همون لحظه مثبت می‌شه 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
این بی بی چک رو گذاشتی عکسشو من گفتم منفیه احتمالا اینجا هر هاله کمرنگی رو میگن مثبته مبارکه الکی ا ...

اینجا کلا اطلاعات غلط زیاد میدن حرفم بزنی میخوان آدمو بکشن 

نتیجش میشه همین امیدوار شدن الکی یه خانم 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
اینجا کلا اطلاعات غلط زیاد میدن حرفم بزنی میخوان آدمو بکشن  نتیجش میشه همین امیدوار شدن الکی ی ...

بی بی چک رو من فقط در یه صورت قبول دارم

در صورت انداختن دوتا خط پررنگ پررنگ

من خودم دوتا بارداری داشتم کلی این وسط مسطا بی بی چک مثبت منفی دیدم

بی بی چک فقط چند روز بعد موعد ،با دوتا خط پررنگ درسته، بقیه استثناست ،حالا بقول شما الان میان میگن ما ده روز قبل موعد زدیم مثبت بوده دعوا راه میندازن 😐😐

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
بی بی چک رو من فقط در یه صورت قبول دارم در صورت انداختن دوتا خط پررنگ پررنگ من خودم دوتا بارداری د ...

دقیقا با من هم نظری 

منم اینو گفته بودم تو یه تاپیک بعد چند روز اعلان برام اومد رفتم ببینم چشمم افتاد به پست های بعدی دیدم یکی گفته این که میگن چند روز از موعدت که گذشت بی بی بزن چرت و پرته و گوش نکن و من ده روز قبل موعدم مثبت شد و .... 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن