من وشوهرم هوای مشهد کردیم ولی چرااینقدر گرون شده بلیط همه چیز.وقتی بلیط اتوبوس یه تومن درمیاد بقیه واویلان😭😭
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
گرون گرونه همه چی.مسافرخونه هتل بلیط ای خدا.یادش بخیر من هرسال میرفتم.گرونترین قطار ۳۰ هزارتومن بود.من پولدارترینشون توجمع بودم همیشه خخ
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
داداشم رفت با زنش هفته پیش با تور رفتن کلا هزینه قطار هتل صبونه نهار شام با منو انتخابی سلف سرویس رفت و برگشت دوتایی باهم کلا تا ۱ ملیون و ۴۸۰ کمتر هم پیدا میشه البته
💔من دختر روز ای تنهایی باهرعذاب تازه جنگیدم از غصه فردا نگو بامن که روز ای بدتراینم دیدم💔
داداشم رفت با زنش هفته پیش با تور رفتن کلا هزینه قطار هتل صبونه نهار شام با منو انتخابی سلف سرویس رف ...
اره ولی این کاروانا واقعا وضعیتش اسکانشون افتضاحه.من توعمرم یه بار باکاروان رفتم اصلا خیلی نابود بودمحلشون.
مشهد هم میری نباید سیاحتی کنی زیارتی باشه سوغات فقط داداشم اینا زرشک و نبات آوردن اصن هم برا خودشون ...
اره فقط زیارت چندروزه.اصلا دیگه نمیشه مثل سابق سوغات اورد
اره ولی این کاروانا واقعا وضعیتش اسکانشون افتضاحه.من توعمرم یه بار باکاروان رفتم اصلا خیلی نابود بود ...
اووووووووف پس نبودی ببینی تماس تصویری از هتل گرفته بودن عالی بود قطار هم تو کوپشون کلا دونفر بودن داداشم و زنش حتمن مال قدیما اینطوره اینا عالیه کاروان نیس تور
💔من دختر روز ای تنهایی باهرعذاب تازه جنگیدم از غصه فردا نگو بامن که روز ای بدتراینم دیدم💔
وای منم انقدرررررر دلم هوای مشهد و کرده ، ولی به خاطر کرونا و اینکه بچه کوچیک دارم می ترسم . میگم اینهمه صبر کردیم الان که دیگه واکسن ها دارن میان یهو نمیریم
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اووووووووف پس نبودی ببینی تماس تصویری از هتل گرفته بودن عالی بود قطار هم تو کوپشون کلا دونفر بودن دا ...
جدی چه خوب.ماتور ندارن اینجا کاروانه .کدوم شهر بودن داداشت
وای منم انقدرررررر دلم هوای مشهد و کرده ، ولی به خاطر کرونا و اینکه بچه کوچیک دارم می ترسم . میگم ای ...
ان شاالله قسمت هممون.