2777
2789
عنوان

دلم میخاد اجازه بدن ازدواج کنم

389 بازدید | 28 پست

من دو تا خواهر مجرد از خودم بزرگتر دارم . خودم سی سالمه .یه خواستگار دارم پنج ساله میاد . منم دوسش دارم . ولی خانواده ام اجازه نمیده تنها ایرادی هم که میگیرن میگن پسره باید دو تابعیتی باشه . دیگه هییییچ ایرادی نداره از همه نظر مثل خودمونن . دیگه واقعا بریدم قهر کردم ناراحت شدم با زبون خوش حرف زدم ولی کلا میگن باید کسی باشه که دو تابعیتی باشه . دیگه ذوق هیچیو ندارم سرگردونم . شما جای من باشید چیکار میکنید ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چرا دو تابعیتی

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
چه ایراد مسخره ای😂 برو دادگاه خودشون بدون اجازه پدر میزارن ازدواج کنی

😂😂😂😂

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
ینی اقامت یه کشور دیگه رو داشته باشه

اصلا این مانعی که گذاشتن جلو پای شما خیلی غیرمنطقیه

بعدم شما ۳۰ سالتونه بالغین چطور نمیتونین خودتون تصمیم نهایی را بگیرین

اجازه دخالت ندین و با سیاست رضایت پدرتون راجلب کنید فقط چون رصایت ایشون فقط مهمهبقیه خانواده حق دخالت ندارن

نه . ولی انتظار دارن اون باشه 

بگو مادرجون دیگه بیشتر از دوستان ساکن افغانستان ما در. ایران مهاجر داریم همسایه کشورای اروپایی که نیستیم طرف از بلژیک و. هلند اومده باشه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )