2777
2789
عنوان

موهای دخترمو ببینید😟😟

226 بازدید | 12 پست

18ماهشه، از ته بزنم رشدش خوب میشه؟ با تیغ بزنم یا ماشین؟ کلا چه ربطی بهم داره این از ته زدن و خوب شدن مو؟ 

زنده باد بال خدا، که فرو می افتد و درست روی شانه من می نشیند، زنده باد...

به نظرم از ته زدن تاثیری رو رشد مو نداره

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاتاثیرنداره نع زیادمیشع نه ضخیم من حتی دکترم بردم دخترموگفت هیچ داروییم براش نیست 

بچتون چند وقتشه؟ 

الان موهاش چطوره

دختر منم همینجوری بود موهاش .یه سری جایی بودیم بهم گفتن موهاش و ماشین کردی😄😄اینقدر کم پشت بود.ولی الآن خوب شده ماشاالله تیغ و ماشینم نکردم اصلا.فقط چون خودش دوست داره موهاش همیشه کوتاه

دختر منم همینجوری بود موهاش .یه سری جایی بودیم بهم گفتن موهاش و ماشین کردی😄😄اینقدر کم پشت بود.ولی ...

دقیقا به منم چند نفر گفتن خوب کردی موهاشو زدی بچه گرمش میشه 🤣

الان چند وقتشه؟ از کی موهاش خوب شد؟ 

بچتون چند وقتشه؟  الان موهاش چطوره

الان که 6سالش شده موهاش هنوزنازکه وکم ـکوچیکم بودهمینطوربودسه بارازته تراشیدیم حتی دکترم بردم شامپویی دارویی چیزی بده که نداد،الانم موهاش کمه ونازک به طایفه شوهرم رفته 

الان که 6سالش شده موهاش هنوزنازکه وکم ـکوچیکم بودهمینطوربودسه بارازته تراشیدیم حتی دکترم بردم شامپوی ...

پس تراشیدنه تاثیری نداشته 

اصلاتاثیرنداره 3بارتراشیدیم ـدختراولم ماشالله موداره مشکی وپرـمیخوام ببافم تودستم جانمیشه دختردومم م ...

خدا حفظشون کنه

پس منم نمیزنم اگه بی اثره