بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببین گلم توی گوگل . مرورگرت . سرچ کن : خبراندیش درمان افسردگی . کلیپاش ببین . دوباره بزن خیراندیش درمان اضطرابد. ... درمانایی هم که براش میگه : میگه بیماری روحی به خاطر سردی مغز انسانه . گرمیجات باید مصرف بشه روزی یک استکان کوچک شیره انگور ( خووش گفت )... کلیپشم هست......هرروز اسفند دود کردن .... شب قبل خواب عطر محمدی بخر بو کن زیاد و بعد بخواب .... زعفران اصل و دم کن با گلاب دو اتیشه بخور هررررشب .... کشمش ک خرما تو برنامت باشه .... اسطوخدوس عالیه... ببین گلم اینارو عمل کنی ۴۰ تا ۱۲۰ روز مغزت گرم میشه معدتم گرم میشه تازه عالی ... سرکنگبینم خوبه من درست میکنم دو واحد عرق نعنا دواتیشه دو واحد عسل یک واحد سرکه میذاری دو سه قل ( دو سه جوش بخوره) زیرشو خاموش کن بعد یک سوم لیوان از مایع شربت بریز و دو سوم بعدو اب بریز این سودابر خوبیه