2777
2789
عنوان

بدون بی احترامی بگید بهترین سن ازدواج به نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 44 پست

ربطی نداره بلوغ فکری و جنسی و جسمی میخواد هر وقت برسی راه تو را میخواند

اگه اون گفته چون مثلا ۳۰ سالشه طرف قطعا به یه جاهایی از بلوغ رسیده دیگه ....

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چرا از این دکتره بدم میاد😑

اما نظر من اینکه بهترین زمان، زمانی هست ک فرد واقعا ب بلوغ رسیده باشه بلوغ فکری خیلی خیلی مهم تره ک حتما بهش رسیده باشه

بدونه تو زندگی مشترک فداکاری هست

گذشت هست

خستگی هست

عشق هست

دعوا هست

روز خوب هست

روز بد هست

بتونه مدیریت کنه و من من نکنه

حالا یکی تو۱۷سالگی ب این بلوغ میرسه

یکی۳۰سالگی

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡

۲۰ سالگی 

وقتی تو سن بالا ازدواج کنی مجبوری زود بچه بیاری(حالا شاید مجبور نباشی  ولی بلاخره اون بچه پدرمادر جوون میخواد)

اما ازدواج تا بچه داری ۲-۳ سالی فاصله بینشون خوبه  زن و شوهر راحت باشن-همدیگه رو بشناسن بهتر  خوش باشن 

منم دقیقا با نظرشون موافقم  خودم تصمیم دارم  ۲۶،۲۷ ازدواج  بچه:۳۲،۳۳

چقدر تو منی 😂 البته من میگم حداقل ۲۷. دیر تر هم بشه موردی نداره دیگه تا چی پیش بیاد

قبلش می‌خوام فقط واسه خودم و مجردیم و درس و پیشرفت وقت بزارم 

چقدر تو منی 😂 البته من میگم حداقل ۲۷. دیر تر هم بشه موردی نداره دیگه تا چی پیش بیاد قبلش می‌خوام ف ...

منم میخوام تا ۲۶،۲۷ عشق و حال کنم و وقت واسه خودمو و دوستام بزارم 

ازدواج همیشه هست منم مد نظرم همون ۲۷،۲۸ بود 

بهترین زمانه

منم میخوام تا ۲۶،۲۷ عشق و حال کنم و وقت واسه خودمو و دوستام بزارم  ازدواج همیشه هست منم مد نظر ...

دقیقا مگه ما چقدر سن میکنیم که بخواهیم زود وارد زندگی مشترک بشیم؟!

من الان ۱۹ سالمه ولی دوست پسر هم بگیرم در اینده اونم بخواد من نمیزارم حرف ازدواج پیش بکشه 

دقیقا مگه ما چقدر سن میکنیم که بخواهیم زود وارد زندگی مشترک بشیم؟! من الان ۱۹ سالمه ولی دوست پسر هم ...

منم 

من که اصلا دختر عشق و عاشقی نیستم 

و اصلا هم دوست ندارم با یکی بالای ۴ ماه بمونم 

چون واقعا به نظدم وقت تلف کنی هست😂