2777
2789
عنوان

كي دانشگاه آزاد خونده؟

454 بازدید | 26 پست

سلام دخترا خوبيد

كسايي كه دانشگاه آزاد خوندن ميشه بگن شهريه دانشگاه تهران مركز

غرب 

علوم تحقيقات 

چقدر هست؟

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به رشته داره

از كجا بايد بدونم هزينه ها چقدر هست؟

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.

هر رشته ای فرق داره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
شوهر من دانشگاه آزاد گرگان کامپیوتر میخونه. هر ترم حدود ۴ تومن شهریه میده

کارشناسی؟! 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
هر رشته ای فرق داره

اطلاع نداريد رشته مديريت تهران چقدر هست؟

شوهر من دانشگاه آزاد گرگان کامپیوتر میخونه. هر ترم حدود ۴ تومن شهریه میده

ارشد؟ اخه کارشناسی اینقدرم زیاد نیس

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
از كجا بايد بدونم هزينه ها چقدر هست؟

ببین رشته‌های انسانی کمترین شهریه را دارن چون واحد عملی ندارن 

رشته‌های هنر و فنی مهندسی بیشترین شهریه را دارن چون بیشتر واحدهاشون عملیِ 

شهریه ثابت سال ۹۹ هشتصد تومن بود شهریه متغیر هم که سالیانه ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش پیدا میکنه 

رشتت چیه؟

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
اطلاع نداريد رشته مديريت تهران چقدر هست؟

بین 1‌/5 تا 2 حساب کن